Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no zachovalá, to se už nyní dá říci, ale když jsem ji koupil, tak nebyla zrovna v čupr stavu. Hodně tomu udělala ta podzimní oprava, protože to naprosto změnilo jízdní vlastnosti k lepšímu. Jakmile se ještě dořeší ta eletrika, tak to bude konečně auto dle mých představ:)

Všem díky za názory:cool:

Odesláno

:xvul Ty první fotky, to je focený u vitošovský vlečky u sázavy že jo? V dálce vidím mlíkárnu, jestli si to teda ještě pamatuju :D

Jinak je to moc pěkná 205, je vidět že je o ní dobře postaráno, dokonce i origo garos hliníky :potlesk

Odesláno

No jo paráda :potlesk

Už je to nějakej pátek co jsem tam byl naposled :) Kde přesně v Zábřehu bydlíš, jestli to teda není tajemství, krumpach na výsluní na nové, nebo ráječek? ? :aut

[upravil dne 26.1.2010 Jenda 309]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak se mi dnes stala velmi nemilá věc. Šel jsem si přeparkovat auto, aby mi na něj neflákl sníh a zrovna, jak jsem k němu pišel to spadlo a vymlátilo mi to zadní sklo... A já vůl do toho chytl a pořezal se... Holt zase super den...

Odesláno

promin ja se omlouvam,vim ze to neni k smichu,ale TO SI NAKOUPIL SNĚHU V KRAME CO,ŽE SE TI VSECHEN VLEZL DO KUFRA:-d...

at to das co nejdrive do kupy:)

Odesláno

jo, s rukama je to v pohodě, pár náplattí a obvaz to řeší....

sklo už mám domluvené, ted ho co nejdříve nalepit, což bude asi pěkně blbá práce, pač na to nemám vubec jako student čas....

A co se týče vysoušení, tak auto jsem ještě dnes vymetl a zítra se pustím do vysoušení, i když nevím jak, když nemám zatím ještě teplou garáž...

Odesláno

Tak dneska jsem vytáhl sedačky, které suším, stejně tak i koberec a auto šlo na týden do teplé garáže na vysoušení... Nakonec jsem se dohodl s jedním týpkem, že mi nechá zadní dveře v barvě za dobrou cenu, takže nebudu měnit jen sklo, ale i celé dveře...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Až teorve dnes jsme odstanil poslední věc, která mě trápila od pádu sněhu. Jinak nové dveře namontované, Garrosek už zase nějaký ten pátek jezdí.... Takže zase jedeme ve starých šlépějích :-)

[upravil dne 19/3/10 Lord Hoj@n]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...