Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taakk kluci nakonec sem si dovezl domu motor 1.8 16V se vsim co je potreba :Dtakze nakonec se bude konakt vymena motoru :super

Tet uz jen to turbo :aut:super

mno bracha to vzal jaksy vazne s tim motorem asi si dam dneska 24ku :myslim

kdyztak nemate nekdo kontakt na nekoho kdo 1.8 16V v 306ce?

[upravil dne 17/2/10 tommas11]

Odesláno

a jak to tam teda budeš dávat? jentak nebo necháš zapsat do TP? já sem kdysi přemejšlel o 1.6 16V ze 106GTI ale pak sem se na to vys*al, páč by stim bylo strašně práce a vyřizování:myslim

[upravil dne 18/2/10 kovi306]

Odesláno

udelam si vymaz motoru a na motoru prerazim z Y na Z nebo naopak:myslim to by melo stacit.. doufam :D nechce se mi to resit pres peugeot sice to legalne jde ale je to drahy..

jinak mam to i s elektrikou kolem motoru + RJ takze zapojit to tak aby motor bezel nebude problem ..spis bych chctel aby to vypadalo jak origo..

a motor ma nabehano 70tkm takze sem to neresil a hned sem jel pro nej nez zmizi jako vzdy :D

Odesláno

no tak to je pecka že to má tak málo nalítáno, se nedivym že šlape jak hodinky....jinka aspon se to pořádně může umejt ne když tam něco chybí:D:D:D

Odesláno

Ty voe, no na rozebirani jsem expert :D , ale dat to dokupy a jeste s necim jinym, to proste obdivuju.

Drzim palecky, at slape jak ma...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...