Dopiťák Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 Taaak sem happy ..uz mam identofikovane kabliky ...tet si jen predelam nastavbu na zadni okna a strechu a pak zacnu pajet a sem rad ze uz to mam z krku ty planku me uz zacali pomalu s.... Citovat
oni Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 jsem zvedavej na vysledek..... jestli to rozfachas,tak bude ne tise ale hodne hlucne zavidet..... Citovat
Dopiťák Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 mno oni zbyvaj asi 4 kabliky na obou palubkach ..zitra jedu do peu pro konektory na nastavbu na okna a jdu pajet vecer to bude hotovy.. a jestli bubakkaja mi dneska poslal ty pristroje tak to zitra i mozna vyskousim podle toho jak bude rychla posta..:D Citovat
oni Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 jen ti preju,az to zapojis,at to vsechno facha tak jak ma,to pak bude asi na masli kdyz ne,vid? tak se pak hned ozvi nebo hod foto,jsem jak na trni:D:D Citovat
Dopiťák Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 mno to jeste nevis jak ja sem nadrzenej:D tet mi honza poslal par udaju o dalsich kabelech a sem cim dal tim vic u konce ::D:aut Citovat
oni Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 to verim, ja jsem ted na tom stejne s tim naraznikem,uz aby byl u me, vrazil do den ty mlhovky a zase muzu resit zadni vid..... jinak kdyz jsem tam daval ty budiky z S16,tak jsem musel hned.... ale to jsem jen prehodil vid.... jako obdivuju ze se do toho pustil,eletrika neni muj kamarad! Citovat
Dopiťák Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 ono se to da.. jen se na to premluvit spis mam v hlave predstavu a ta me zene .. o interieru uz mam skoro jasno ale zacina mi vrtat hlavou karoserie.. Citovat
oni Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 mas krasny auto,vubec bych s nim nedelal,teda decentni upravy mozna..... Citovat
Qcko Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Nekaz vzhlad cabra, interier sprav nadherny, zvonku je nadherne samo o sebe:super ... aspon to je moj nazor:) Citovat
309GT Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Taky bych jen dělal ten introš,nějakou hudbu,podvozek nějaká krásná kola a pak jen ladit detaily;) Je to krásná 306ka\":potlesk Citovat
oni Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 taktak,berete mi slova z ust,maximalne bych se pustil smerem co creams,ale to bych hodne svazil, tommovi sem uz psal,udelal chybu ze to predelava na new model.... starej ma proste neco do sebe a sem rad ze ho mam! Citovat
Dopiťák Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 ja radsi liftik:) jinak kola menit nebudu:bojim tyhle sou nadherny dlouho sem je shanel:) oni docela si to odhadl zahladim a lemy musi kousek ven asi cca 2-3cm max nic extra lemi se musi udela skrz podvozek pujde o neco dolu.. brzdice brembo asi od 406tom jeste uvime jak to pasne a cim dal vic premyslim o AC.. jinak tohle uz sem resil s cakomem narazniky urcite origo...mozna prodlouzit.. Citovat
Dopiťák Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 ee nakonec sem se rozhodl to udelat cely i s airbegama atd..jinak dneska sem to ani nezacal delat u nas tu byla da se rict snehova kalamita.tak se musely resit nejaky auta no proste den na h.. doufam ze zejtra uz konecne zajedu do toho peugeotu pro ty jejich konektory a zacnu ..nejdriv predelam tu nastavbu a potom pajet.. jo oni a neboj se ze budu kopirovat creamse..mam trochu jinou predstavu..nebudu tam davat nic co neni origo(tim mam mysleny narazniky zrcatka atd..) jen si to dotvorim .. [upravil dne 28/1/10 tommas11] Citovat
Dopiťák Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 do toho prechodu mezi motorem a interierem.. Citovat
lada Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 protoze ja mam vnitrni 98 a motorovou 96a jenom jsem to tam cvaknul a ono to normalne jede Citovat
oni Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 takze si vzal celej kabelovej svazek z interierovy casti s tou velkou patici, co propojuje motorovou cast a interier,dal novy budiky a vsechno ok? Citovat
lada Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 ja mam novej model, ale kdyz jsem auto kopil tak mnelo vyhoreny motorovy prostor a jinou el jsem nemohl sehnat nez 96 Citovat
oni Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 jo takhle,takze opacne,ale to je jedno...... To tommas: to teda neslo vymenit ten svazek jako celek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.