Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mno problem to neni ale chce to vedet kde jsou skryty sroubky..jinak postup tu nekde je a je i v jak na to..a nez bych sundaval primo uz tu holou palubku odelal bych si topeni od motoru i z te velke gumy pak ti palubka pujde ven jeste lip protoze si topeni kousicek povysunes i s palubkou a je to celkove jednodussi..

ale dostalo me ze sem dostal z auta 7a ctvrt litra vody pres chladic..takze mi dovnitr neukapla ani kapka...pritom termostat byl v pohode jeste pred tim nez sem ho dal do garaze..

[upravil dne 20/1/10 tommas11]

Odesláno

Taak diky majkovy se mi dostala do ruky kabelaz z new modelu takze dneska se jdu na to vrhnout a predelat to na tu cernou kostku (konektor) a po predbeznym shlidnuti se to lisi jen ve 2kabelech ..ale to se zjisti dneska podle schemat a cisel kabliku..

pridavam foto

[upravil dne 19/1/11 17:38 tommas11]

post-16260-14109614735034_thumb.jpg

Odesláno

a co sem vubec necekal ze mi to majk posle takhle cely ... za co mu moooc dekuju:super moc si mi ulechcil praci se svetlama ....

Svazek motoru..

[upravil dne 19/1/11 17:40 tommas11]

post-16260-14109614736074_thumb.jpg

Odesláno

mno tu kabelaz mi poslal majk celkem za hodne dobrej peniz..:D spis to bude makacka v tom smyslu opisovat cisla a porovnavat kabely... chtelo by to jeden velkej el.plan na cely auto v jednom kuse ne ze to musim dohledavat po strankach :( to by bylo ale uz sme nad tim tet badaly s brachou a ten to taky vydi dost realne dokonce i s motorem a abs RJ to sparovat na jednu can linku ale na soft diagnostiky budu cekat asi rok:( do te doby to bud predelam na 2.0GTi6(nebo jestli pasne priruba prevodovky na 1.8 16V tak tam pujde 1.8 16V 6ti kvalt na pohodu jezdeni a na rychlejsi jizdu si udelam audi 100 2.3 qautro 4x4) nebo to budu muset napichavat jak starej model vsecno zvlast.. nebo kdyz se nekde naskitne ABS z new modelu tak to asi predelam i s tim... casu je pomerne dost...

Jo a nekdo tu na foru psal o odblokovani immo v RJ nejakou firmou..ze to vyradi naporad..nevite kdo to byl?:myslim

[upravil dne 22/1/10 tommas11]

Odesláno

mno asi jo tyhle sem si obednal cca pred rokem a dosly az pred tydnem nebo tak nejak..jeste sem premyslel to predelat na LED..a mysto te odrazky dat cerveny sklo:myslim

mno uvidime na dalsi nazory kdyztak je strelim :P

[upravil dne 22/1/10 tommas11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...