Lubos77 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 ahojte, mam taky zvlastny problem, ak sa to da teda tak nazvat. Obcas, ked nastarrujem auto, tak na volnobehu sa do interieru prenasa take zvlastne dunenie, robieva to obcas, nikedy to zacne same na volnobehu, aj po jazde ked zastavim, tak to ma rovnaky zvuk. Ked zhasnem motor a znovu nastartujem tak to ide normalne ticho. Dnes som bol aj u mechanika, nech pozrie, ci sa niekde nieco neopiera, taktiez auto skontroloval auto odspodu (vyfuk, uchytenie a podobne)a nic nenasiel. NAjhorsie bolo, ze auto malo asi svoj den a nedunelo vovnutri Z vonku sa zvuk nijako neprejavuje, je aj tazko rozpoznatelne, kde ten zvuk vznika, ale ked to sem tam robi, tak to lezie na nervy.. Vazne neviem co to moze sposobovat ?? 306 XS HDi 1999 110 PS [upravil dne 19.1.2010 Lubos77] Citovat
Qcko Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Mne to robilo sem tam, ked prsalo, alebo ked som presiel kaluzou.... mal som z toho nervy, robilo to obcas a islo to ako keby zpod spolujazdcovej sedacky, ale nic sa nenaslo... az casom som zistil, ze to robil naozaj vyfuk, bola v nom netesnost, ktora vsak bola mala a k tomu bola na spoji kde je pripojeny katalyzator ku strednemu tlmicu, takze to nerobilo stale, ale iba obcas, kazdopadne vyfuk je zvareny a uz rok a pol mam od toho pokoj (a zdola pri obhliadke nebolo nic poznat, dokonca ani vyfuk nedymil, asi sa tam iba sem tam nieco pohlo).... ....tak skus pozriet to:papa Citovat
Lubos77 Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 no skusim pozret teda este raz ten vyfuk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.