Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No Krnov docela v poho........můj barák je jediný který má název ulici K Můstku , vedle je vodní a na druhou stranu vedle je Na Hradbách a přece ho v navigaci mám.......

Odesláno

Tak to je fajn... a co jaky máš hlas navigace? ja tam mám ženskou a nějak se mi to nelíbí :) jinak se tomu nedá nic vytknout,jen ten hlas..... :)

Odesláno

Navteq to digitalizoval nějak divoce. Jsou ulice u nás co mají č.p., vedle ulice stejné úrovně nemá , o kousek dál horší silnice má atd.

Chce to trochu nacvičit hledání a vyzkoušet. Třeba v Brně jsou 2 ulice tuším B. Němcové. Jedna v centru druhá v přilehlé čtvrti. Pořád jsem nemohl najít tu správno , chtělo vložit do města ne Brno ale tu část.

CD 2009/2010 pro CZ má v popisu chybu , hlásí se v RT3 jako 2008/2009. Digitalizace 2Q/2008.

CD 2009/2010 pro RT4/5 z té samé krabice je 4Q/2008 a je to poznat v č.p. i u nás.

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Tak to je fajn... a co jaky máš hlas navigace? ja tam mám ženskou a nějak se mi to nelíbí :) jinak se tomu nedá nic vytknout,jen ten hlas..... :)

Tobě se nelíbí ženská jooo ?? :D Tolik práce to dalo .....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...