Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevite, jestli se da nekde zapnout zobrazeni ulic na mape? Zobrazuje se mi jenom ta ulice, kterou zrovna projizim a to je uplne k nicemu.

Taky zobrazeni mistnich nazvu je uplne na nic. Po Praze mi to pise jmeno treba jen u dvou ctvrti a to je pro orientaci nepouzitelny. Je to nejak vylepseny v novych verzich? Mam verze map 2007-2009

Odesláno

Asi by to chtělo novější verzi map....a já u svých 2009/2010 ulice mám a někde sem to i v nastavení viděl.....mám menu v CZ tak to není problém najít......co ty?????

Odesláno

Jo tak uz mam 2009-2010 + fw v.8.11 a je to to samy. Jde tam zapnout zobrazovani ulic, ale jenom tou, kterou zrovna jedu.

Prema> ukazujou se Ti i okolni ulice?

Mimochodem jak zjistim verzi fw? Vsude pisou, ze se ma podrzet delsi dobu menu, ale kdyz to udelam, tak se mi objevi jen \"Help\", verze tam nikde neni.

Diky!

Odesláno

Ano když to mám na nejmenší zobrazení \"50m\" a až myslím \"150m\" tak mi to ukazuje okolní mapy které ale musí být v těch mapách nahrané......

U RT3 to jde zapnou či vypnout v menu NAVIGACE - NASTAVENÍ NAVIGACE - ZOBRAZENÍ ULIC

Odesláno

A co presne tam tedy musim nahrat? Myslel jsem, ze kdyz tam nahraju Central Europe 2009-2010 tak by to melo ulice zobrazovat. Hlavne ani na strankach Navteq nevidim moznost koupeni neceho takovyho...

Odesláno

A máš ty ulice zaplé?????? Já mám RT3 a nevím jak RT4 fungují........skočím pro foto do auta.......

myslíš aby ti to ukazovalo tohle?????

[upravil dne 26-1-10 Přema]

Odesláno

Jojo, to je presne to, co potrebuju! Asi jsem uplne blbej, prosel jsem uplne celou nabidku a nic takovyho jsem tam nenasel.

Akorat v jedny nabidce je moznost zapnout zobrazeni ulic, ale to se zapne akorat jmeno ulice ve stavovym radku, ne tak jak to mas Ty. Mas tam tedy prosim nahrany jeste neco navic, nez normalni mapy?

Odesláno

Přemo a dají se někde mapy stáhnout? a zda Fungují správně? Mám problém,že v navigaci nenajdu moji ulici,teda najdu,ale ne číslo,je to skoro v Centru Znojma a pochybuji,že by to nemeli pokryté,jaký máš zkušenosti? a mapy 2009/2010 se v info v RT3 ukazují jako mapy 2008/2009? tohle je můj problém,nenajde mi navigace adresu Pražská 15 Znojmo - Myslíš,že by jsi se mohl kouknout až pojedeš autem? :)

Odesláno

To má tak špatné pokrytí oj oj :roll:roll´,nevadí..... děkuju ti moc :) Snad větší města jsou pokryté, Praha-Brno- Ostrava,tam občas jedu,tak snad.....

Odesláno

To jo asi jo,ale třeba mi to nenajde Znojmo Přímětice 575 - Přímětice je část Znojma ale v nabídce je pouze pár čísel popisnych do 50tky,teď přesně nevím - natož aby to našlo 575,to bych třeba bez navigace nenašel :) Ta pražská by ještě šla... no jsem z toho nějak zklamaný :( Normalní navigace to najde - garmin - tomtom - igo8 - sygic -

Odesláno

To nechci videt nějaký menší městečko,třeba Moravský Krumluv jako příklad to beru,tam snad nebude pokrytí žádné,když neni skoro ve Znojmě :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...