Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takze dalsi aktualitka prisli mi brzdy z 307ky takze dalsi zmena k lepsimu ale hlavni zmena je ta ze konecne mam nove podtlakove ventily na zmenu kratkeho a dlouheho sani a konecne jede auto jako S16 :-))ale ta cena 3500 me trosku zarazila ale budis no aspon mam klid :-) tekdon jeste nove lozisko na pravou stranu a muzu davat podvozek brzdy a priprava na jaro bude pomalu ukonce :-)

Odesláno
Na Tve jezdeni po zemi \"Low&Slow\" je myslim si v jakekoli cenove relaci vhodnej podvozek.. neco jineho by bylo kdyby si od nej cekal i nejake jizdni kvality pak bych se obaval vsech podvozku stavitelnych pod 12k :) Nehlede na vydrz.. nerikam ze drahe podvozky jsou bez chyby ale je urcite mensi procento poruchovosti..

a jaky bys doporucoval? Zacinam po necem pokukovat.Jen co vyvarim auto tak ho chci prdnout na poradny podvozek.Nechci na \"Low and Slow\",ale chci se s nim svest poradne! :)

KW, HR, XYZ ... těch podvozku je více...

AVO UK..to je pecka věc:)

Odesláno

Uz necitujte ten muj mylnej prispevek kde jsem si spletl vlakno resp. tvurce vlakna :D A protoze sme to s SV24 probrali pres SZ tak sem napisu pro poradek jen napr. Spax.. AVO .. Weitec .. pak je vzdy jeste otazka jestli nerez provedeni.. tim se taky zuzuje vyber :)

PS: Podvozku je samozrejme mnohem mnohem vic ve stredni tride..

Odesláno

Ja jsem se rozmyslel spax nebo avo,ale spax prej dost rezne a u ava odchazi tesneni,nakonec jsem vybral KW o neco drazsi nez avo,ale dovazi se do cech,takze se usetri na postovnym

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Takze vcera sem byl s SV24 u bejvaleho spoluzaka prezout ty dve nove pneu,clovek by ani neveril jakej bude problem zout a nazout gumu s profilem 40 ale podarilo se takze ted uz jenom lozisko,kloub poloosy,horni ulozeni a muzeme sestavovat :-))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...