Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak zase nejaka aktualizace takze dneska jsem vymenil kulove cepy ramen konecne mi tam nic nemlati :-) vymenil jsem olej opet jsem tam dal Castrol Magnatec 10W40 sleva s 1150Kc na 500Kc proste luxus:-) mel jsem v planu dat 15ky na opiskovani ale ten typek je tedkon nemocnej takze bohuzel zatim nic tak jsem aspon dve kola striknul bilim sprejem aby byli vsechny stejnou barvou a nakonec jsem si nechal udelat SPZky takze vkladam nejake fotecky :-)

Odesláno

ta bílá střecha k těm kolům vypadá zajímavě ;) ale asi bych to už rovnou dotáhnul např. kryty zpětných zrcátek, nebo maskou ... ;) do bílé..

Odesláno

kryty zrcatek pujdou do barvy auto ale musim nechat namichat barvu,masku necham origo strecha uz bila bila takze sjem striknul jenom kola zatim nez prijdou casem treba 16ky:-) nebo tyhle poradnou barvou :-)

Odesláno

Tak dneska kdyz se udelao trosku hezky jsem konecne zprovoznil mlhovky takze radost nejvetsi.Potom jsem trosku vytlumil predni dvere,zvukovou izolaci kterou jsem sehnal ze stavby takze taky spokojenost pak jsem se zacal nudit tak jsem si udelal nejakou tu fotecku auticka :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska sme spolecne se clenem SV24 namontrovali na auta Lizatka z Luguny myslim si ze to vypada fakt hezky akorad pri ceste domu jsem uz dvakrat skrtnul :myslim ale libi se mi tam padnulo tam skoro bez uprav foto doda SV24 vecer :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...