Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikoz se ceka na penize na loziska a na brzdy tak jsem se pustil do budiku odstranil jsem tu zlutou folii,na rucicky jsem pouzil sestry lak na nehty a zkouska podsviceni pomoci diody v zapalovaci vkladam nejake foto myslim si ze az tam budou vsechny diody tak to bude vypadat dobre :-)omlouvam se za kvalitu foceno mobilem

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Vyzera to krasne, ale bal by som sa toho laku na nechty, aby sa casom neolupal ... ale biele budiky su nadhera :super

musis radne foukat jako to delaji zenske ked si namaluju nehty:-D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Sakra, to ja neviem, nechty si nelakujem :D:D ... ale bal by som sa toho v pristrojovke :)

ja ne lak ztvrdnde a je to lak proste..uz s nim mam nejake zkusenosti

Odesláno

AKCZ:no budu kupovat uz hotove jedna stoji 27kc tak uvidime jak to dopadne

Jak rika Rejty lak jsem nechal vytvrdnout a diody se nezahrivaji tak by problem nemel byt snad

Akorad tyhle budiky nejsou primo z meho auta nevedel jsem jak na to a nechtel jsem nic zkazit tak jsem koupit tyhle s XSi ale maji cerveny bod uz od 6500ot ale ja mam teprve v 6500ot nejvyssi vykon takze to bude vypadat zajimave kdyz me toci auto 7300ot kdyz budu nejakou dobu v cervenem poli

Odesláno

jen škoda že ty diody svítí tak nerovnoměrně, taky sem to dělal akorát na modrý, a dost sem přemějšlej o bílé ale pak sem si řek že mam modrý autí tak budou modrý budíky:papa

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

jj jasně je to focené mobilem takže to eště trochu zkresluje:super

[upravil dne 25/3/10 kovi306]

Display si nechal schvalne?

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

Dochází ti šťáva :D

vim, byl to krytickej den:D:D

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Display si nechal schvalne?

ne jen nevím jak je to tam udělaný, a vypadalo to že bych musel rozebírat celej ten displej abych nějak dostal pryč tu oranžovou svini:myslim

Odesláno

kazdopadne si pred ty diody dej jeste neco bezbarvyho a a pruhlednyho,aby ty diody to svetlo jeste deost rozptylili, me pak vadilo,ze jsem videl v kterych mistech jsou diody! jinak pekne, mel jsem to preci taky,ale vadilo mi,ze to nesouhlasi s ostatnim podsvicenim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...