navaho Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 jojo pokud se jedná o duplex tak na emisí jednu ucpou a v druhé měří Citovat
Y2K Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Mne tvrdili ze to nemozu jednu koncovku zapchat lebo ze zdochne motor Experti... Inak...na moj vkus prilis trcia von a su zahnute dohora. Ale kazdemu ako sa paci.. Samozrejme duplex je pekne vec [upravil dne 16.1.2010 Y2K] Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 ozzy a vendi = jste vsekci tuning, tady se na homologace az tak nehraje nebo si snad myslite ze tim, ze tam prida jeste jeden tlumic, tak zvysi emise??? Citovat
Y2K Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Původně zaslal: Scratch nebo si snad myslite ze tim, ze tam prida jeste jeden tlumic, tak zvysi emise??? No a nie? Ved su dva konce tak dva krat tolko dymu... Citovat
Sasula Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 tady je video z moji 406 coupe s duplexem... Citovat
Melandros Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 No ja sem je chtel mit takhle vice viditelny, protoze jestli pouziju na leto jeden z narazníku ktery si chci nechat udelat tak to bude vice mene stejne jako u normalnich vyfuku primo s naraznikem, ale kazdopadne tyto vejfuky ktere tam mam sou primo odladene na 1.8 a 2.0 motory a muzu rict ze to auto jezdi svizneji. Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 tak naladene na 1,8 nebo 2,0? to v naladeni je vetsinou rozdil....takze uni do 150 koni, jinym slovem tak to je super, kdyz po instalaci dvou ladaku poznas rozdil ve vykonu auta, ja krom toho, ze jsem tam pridal jeste filtr poznal jenom lepsi zvuk. ale jestli mi to jede o kone vic nebo min nepoznam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.