Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak sme dnes měli s mým sw smůlu, ráno sem nastartoval a slyšel jakýs kovový zvuk. Chvíli na to mi počítač začal hlásit že nefunguju vše od abs až po stěrače. zajel sem do servisu a myslel sem že odešel altík, ale když sem sudal spodní kryt motoru spadla mi tam kladka a řemen. asi to byla únava materiálu....

zatím je to v řešení, držte mi palce ať ten ulomený šroub půjde nějak vytočit. jako provozorium je tam menší řemen.

uvítám jakkýkoliv rady

Odesláno

Mal som podobny problem. Po vymene rozvodov mi ani nie po 500 km zacala ta kladka piskat, tak som sa vratil naspat do servisu. Chceli ju dotiahnut ale zistili ze je nejaka vyosena. ked sa odsroboval ten stift, tak mechano zbadal ze je ohnuty a ked ho chcel narovnat tak sa zlomil. Dali mi tam novy, ale vyeralo to ze to bolo nalomene uz skor a ako sa to cele naplo tak to nevydrzalo. Za stift som zaplatil 200,- Sk a robota bola gratis.

Odesláno

tak už je hotovo, na starý šroub sem navařil matku a krásně šla vytočit. no a cena nového šroubu přes počáteční obavy byla jen 120kč. a to se podivovali i v peugeotu.pro sicher sem tam dal nový řemen a má 307sw už opět brázdí české komunikace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...