mr.SM Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Během 14 dnů bylo 2x do mě nabouráno, poprvé to odnesl přední nárazník a mřížka ( servisem vyčísleno na 18500,- předběžně). Podruhé do mě pan s Ivecem nacouval tak že trefil středový sloupek a sedřel mi lak na levých předních dveřích a na zadních mi poohýbal plechy a sedřel lak. Vše byla jejich chyba, já neplatím ani kačku. A tak se chci zeptat zda má cenu si nechat ty staré bourané díly, a zda by šli ještě prodat. Vůbec se v těchto věcech nevyznám, takže každá rada od Vás zkušenějších je pro mě cenná… Citovat
Biliboy Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Pozri si ceny naraznikov na autobazar.eu a rozhodni sa ci sa ti oplati skladovat.. Narazniky su tam tusim pod 100eur..(neposkodene)..Ale ked mas plac tak preco nie.. Citovat
mr.SM Odesláno 9. leden 2010 Autor Odesláno 9. leden 2010 TO: Biliboy... No misto bych mel, ono jde u toho narazniku jen o to ze pokud nekdo umi svarovat plasty tak si to spravi, a nejde mi ani tak nejakou zavratnou cenu... Ale diky za radu, snad jeste nekdo poradi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.