Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vážení pánové, nabízím k prodeji zadní křídlo na 406, zhruba 10 cm vysoká hrazdička s dvěma packama na zadní kufr a hliníky, pětipaprsky, rozteč 4x108 na obutí 205,60, 15 nebo 195 65 15. Jsou nepoškozené (2 sezony jeté), unikát od REMUSU, výrobce výfuků. Byly v sadě s výfukem a snížením na mojí 406tou. K vidění na mé stránce, ML RABID CAR, bílej peug. /téměř Taxi taxi.... :)))).

A teď to nejdůležitější: cena: křídlo 1900, hliníky 8000 obuté, 7 000 bez gum, pneu cca 60-70 procent vzorku. Tel: 602 618 965. (Chci 17 kola a křídlo WRC, zbláznil jsem se do tuningu... ) Díky.

Odesláno
Napsán autorem ML RABID CAR

Vážení pánové, nabízím k prodeji zadní křídlo na 406, zhruba 10 cm vysoká hrazdička s dvěma packama na zadní kufr a hliníky, pětipaprsky, rozteč 4x108 na obutí 205,60, 15 nebo 195 65 15. Jsou nepoškozené (2 sezony jeté), unikát od REMUSU, výrobce výfuků. Byly v sadě s výfukem a snížením na mojí 406tou. K vidění na mé stránce, ML RABID CAR, bílej peug. /téměř Taxi taxi.... :)))).

A teď to nejdůležitější: cena: křídlo 1900, hliníky 8000 obuté, 7 000 bez gum, pneu cca 60-70 procent vzorku. Tel: 602 618 965. (Chci 17 kola a křídlo WRC, zbláznil jsem se do tuningu... ) Díky.

Jak na to spěcháš, možná bysme se na ty kola domluvili - pokud jsou v tak dobrym stavu jak říkáš. Ale problém je, že teď jedu na týden na dovču a potom by to možná bylo reálný. Nejezdíš někam na Prahu, že by jsme se mohli někdy střetnout napůl cesty? Do Strakonic celkem štreka!

Odesláno

Ahoj, nepospíchám na to. Budu kupovat 17ti palcová a vytahovat lemy, takže je času fakt dost. Číslo na mě je 602 618 965. Na půli cesty se sejít můžeme, záleží na dohodě. Klidně nepospíchej a užívej dovči. Když budeš mít zájem, ozvi se. Jsou fakt v dobrém stavu, neotlučené, nebouchnuté, zdravé. Ale musíš je vidět. Každopádně kdybych nechtěl větší (kvůli tuningu), tak není problém si je nechat, ale znáš to: zblázníš se a je to... Fakt nepospíchám.

Čau.

Odesláno

Vážení, pro každého, kdo by chtěl vědět, jak křídlo i kola vypadají: takže je to originál od firmy MUSKETIER a je to na straně www.musketire.com kde si vybere peugeot a pak 406. Je to ten první model s křídlem vzadu a pětipaprskovými koly. Jen to mé křídlo je bílé. (Jo a jsou tam i pořizovací ceny, takže můžete srovnat.) :))))))))):cool:

Odesláno

Nazdarek.Tak prece.Jiz delsi dobu se po teto sade pidim.Nekdo mi dokonce rikal,ze vubec neexistuje.Mel bych eminentni zajem o komplet sadu (kola,vyfuk,spodek).

Odber mozny okamzite-mam osobni duvody.Na cene se dohodneme-pro me je k nezaplaceni....

Dej vedet odpovedi,jestli je to mozne.

NexeRew 406

3.0i-Alesia A45 Biturbo

Odesláno

Tak to je pro mě zajímavá nabídka, ale nevím, nevím, jestli se domluvíme. To auto stavím, takže by to pro mě znamenalo koupit jiná kola, jiné křídlo, jiný výfuk a snížení: tudíž když to rozpočtu: 1900 křídlo, 8 tisíc kola, podvozek 15 000 korun, vejfuk, cca 2000. Takže dohromady CCA 27 000 korun, což by pro mě byla minimálně akceptovatelná částka, ale spíše se nedohodnem, protože to je na tebe dost a já zase za tyto peníze auto do té samé podoby nepostavím. Spíše bych rád prodal jen kola a křídlo (ale netrvám na tom, protože vím, že právě sada MUSKETIER má svou hodnotu (ojedinělá série v ČR... ) Nevím, zkus se kdyžtak ozvat na 602 618 965 a můžeme to probrat, ale fakt nic neslibuju, protože je to zase rozebrat celé auto... (jo a našel bych asi i papíry, že to tam bylo vše montováno originál atd... )

Nevím, dost mě tahle nabídka vykolejila, protože Auto chci postavit do tuningu... Uvidíme, ozvi se a probereme to. ML RABID CAr

Odesláno

Jak jsem jiz poznamenal.

Pro me je sada neocenitelna-osobni duvody.

Pokud bude vse OK a dohledas doklad o originalite a stav bude odpovidajici cene.

Neni problem se na sume 30i tisic dohodnout.

Jeste se ozvu-jsem casove vytizen.

NexeRew 406

3.0i Alesia A45 Biturbo

Odesláno

Takže změna. Poradil jsem se s odborníkem v Peugeotu a zjistil jsem, že pro mě je ta sada MUSKETIER také nedocenitelná. Podle oficiálního záznamu existují v republice vedle mého pažoutka ještě dva, kteří mají komplet tuto sadu namontovánu z toho jeden je momentálně v Praze v jednom servise po \"těžké nehodě - nevím, jak moc poničen.\" Tudíž se na mě nezlobte, ale právě proto, že je celá sada ve slušném stavu a mám doklady o zakoupení - originalitě, ponechám si ji. Za 30 tisíc korun auto do takové podoby nepostavím. nezlobte se.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...