Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem se taky rozhod že udělám svoje vlákno. Auto už mam dva roky a jsem s nim max. spokojenej, kromě pár oprav jako jsou výměna čepů nějakej ten silentblok a horního uložení tlumičů je bez poruch, tuktuk.

[upravil dne 7/1/10 georgegg]

[upravil dne 25/1/10 georgegg]

[upravil dne 8/6/10 georgegg]

[upravil dne 9/6/10 georgegg]

[upravil dne 10/8/10 georgegg]

post-0-14109612271243_thumb.jpg

[upravil dne 9/8/11 od georgegg]

Odesláno

sám bych se do toho ani nepouštěl protože přesně vim jak by to dopadlo, dělal mi to jeden kluk od nás ten má na to firmu a stálo to kolem trojky, pak dvě krabičky cigeret a spoustu jarový vody

Odesláno

no firmou si to nech udělat určitě pokud si to nikdy nedělal, atestaci mam na zadní okna dopředu ti na to nikdo atestaci nedá, tam nesmíš mit nic

[upravil dne 10/1/10 georgegg]

Odesláno
Původně zaslal: jarson

prečo sú tie poťahy modré? :bojim:bojim:bojim

no třeba proto že mam hodně věcí v interiéru do modré a hlavně taky proto že se mi to líbí a zvenku to nikdo nevidí, a i kdyby tak je to moje auto a dělám věci podle sebe to je to samé jako kdybych se tě ptal proč máš takovou barvu auta kterou máš:P

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

no firmou si to nech udělat určitě pokud si to nikdy nedělal, atestaci mam na zadní okna dopředu ti na to nikdo atestaci nedá, tam nesmíš mit nic

[upravil dne 10/1/10 georgegg]

Když jsem si nechával dělat folie já, tak mi borec říkal, že je atest i na předek, ale minimálně musí být 50% propustnost. Tak nevím, ale já mám stejně jen 20%:D

[upravil dne 12/1/10 Andreww]

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

Původně zaslal: jarson

prečo sú tie poťahy modré? :bojim:bojim:bojim

no třeba proto že mam hodně věcí v interiéru do modré a hlavně taky proto že se mi to líbí a zvenku to nikdo nevidí, a i kdyby tak je to moje auto a dělám věci podle sebe to je to samé jako kdybych se tě ptal proč máš takovou barvu auta kterou máš:P

Nič v zlom, len mi to pripadalo také jak od kolotoču. Mám auto zelené lebo sa mi páči, interier do zelena s oranžovým podsvietením. dokonca i stropné svetlá sú oranžové včetne podsvietených vnútorných klučiek.

Odesláno

já to taky nemyslel ve zlém:papa

do těch stropních si dával klasický oranžový žárovky?já tam mam modrý ale moc to nesvítí,a občas když něco hledám tak to není nic moc, ted mam doma jiný ale ještě nebyl čas je vyzkoušet

Odesláno

Áno klasické ako do smeroviek, svieti to perfektne, som spokojný, dal som ich do každého svetla aj do kufra. Kamarát má golf IV všetko do modra ale tiež to má tmavé. Večer tam niečo hľadať je ako za trest, inak pekné:papa:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

to sem nemyslel tak že tam chci dát na sto procent bílou, už mi přijdou takový okoukaný tak proto bych tam chtěl dát jinou, jinak díky za názor, snad přidá svůj názor snad ještě někdo další

Odesláno

ty pásky tam měl původní majitel, ani sem je nesundával, stačilo zajet do myčky, snížení snad přijde v létě, ty tlumiče co tam sou tak už dosluhujou tak až přijde jejjich čas tak to pude k zemi

ta nalevo:mrk

Odesláno

no kámoš má právě taky lakovnu, jen nevim jakou barvu, většina 307 co potkávám tak maj plecháče s poklicema, takže vůbec netušim jakou barvu

co dáš za číslo:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...