Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim ako zacalo mrznut tak auto nejak zblblo rano prvy start ide na tri valce aj ked pridam tak sa zobere 4 az za chvilu potom pohodka. potom mam dalsi problem zo stieracmy ked dam packu dole aby pretrelo raz tak ide len pokym drzim packu ked ju pustim tak hned zastane inokedy pretrelo cele sklo ked som len tukol do packy na dol. a este jedna vec z vyfuku citit taky cudny smrad ako petrolej alebo ako stary vytuchnuty bendzin taky divny smrat co to moze bit? ze bi bolo vela zmesi je to jednobod alebo to zere olej?dymit nedymi tak neviem a ani nevidno z eby zralo po 11 tisicoch som dolieval 3 deci oleja:myslim:nevim

Odesláno

no ten zapach benzinu buzde mit na svedomi ten start,tim ze to jede na tri valce se dostane do vyfuku nespalena smes,pro to ji pak citis! ohledne tech steracu bych to videl na packu.

Odesláno

Pri tom štartovaní by som vymenil sviečky a ak to nepomôže tak kontrola tlakov vo valcoch.

Tiež si myslím že ten zápach má spojitosť s tým nefunkčným valcom.

Odesláno

no ale ten zapach citit stale napriklad aj ked prejdem 100 km pohode a zastanem napr na pumpe a citiit ho stale nie len ked startujem ale aj ked uatom prejdem daky usek.

Odesláno

packa uz ide ako ma ist rozobral som len plast pod volantom pohybal drotmi aide ale ono to zacalo robit ako boly mrazy.zajimave hehe.

Odesláno

Ten zápach stuchnutého benzínu môže byť spôsobený tým blbnúcim valcom lebo vtedy sa na katalyzátor dostane priamo benzín a nie iba plyny. Keď odtrániš problém z valcom tak po čase zmizne i ten zápach.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...