Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar. Potreboval by som nejakého šikovného architekta, ak sa tu nejaký nachádza, alebo niekto máte známeho. Mám stavebný pozemok celkom atypický a že vraj je to pre architektov veľká výzva. Tak by som chcel vedieť, aký rod. dom by sa tam dal postaviť. Ďakujem

Odesláno

To ale nebyl domek pro Nastěnku ! :bojim

Ale je ekologický, recyklovatelný, kotel na obnovitelné zdroje a zanechává minimální ekologickou stopu. Navíc je lepší než je schopna polovina architektů navrhnout za celý jejich život. Razím zásadu - dům si navrhni sám a nech to architekta jen nakreslit, vypilovat, doladit a dát tomu styl a formu. Úplně nejhorší jsou ti, co to nechají nakreslit od architekta komplet, jsou líní si vzít metr a místnosti si aspoň jakoby virtuálně představit a potom na architekta nadávají, že to udělal tak či onak. A než se začne stavět, sednout si i s řemeslníky, jestli tam či onde není problém a zavčas udělat drobné změny.

Odesláno

Svagor ked staval tak mal 4 architektov, a nakoniec si to aj tak urobili podla seba, a myslim ze o moc lepsie :):P

Odesláno

zdravím,

já jsem profesí projektant a stavitel :) a kolem sebe mám architektů habaděj ;) ale jinak máme rodinný autoservis,takže se vynácházím i zde na Peugeot - Clubu. :)

[upravil dne 5/1/10 lukinnek]

Odesláno

vetsinou architekt = zaroven projektant.

obcas mi pomohlo, kdyz mi me skvele myslenky korigoval zpusobem -technicky nemozne, zbytecne drahe, neschvali hasici, ... + navrh schudne alternativy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...