kaper Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Zdar. Potreboval by som nejakého šikovného architekta, ak sa tu nejaký nachádza, alebo niekto máte známeho. Mám stavebný pozemok celkom atypický a že vraj je to pre architektov veľká výzva. Tak by som chcel vedieť, aký rod. dom by sa tam dal postaviť. Ďakujem Citovat
mindwipe Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 kamarat je architekt, tak ak chces nanho kontakt tak ti poslem cez sz.. hmm?? Citovat
kaper Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 Žeby som bol Ivan, a manželka Nasťenka????? ;) Citovat
GhostBoxer Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 To ale nebyl domek pro Nastěnku ! Ale je ekologický, recyklovatelný, kotel na obnovitelné zdroje a zanechává minimální ekologickou stopu. Navíc je lepší než je schopna polovina architektů navrhnout za celý jejich život. Razím zásadu - dům si navrhni sám a nech to architekta jen nakreslit, vypilovat, doladit a dát tomu styl a formu. Úplně nejhorší jsou ti, co to nechají nakreslit od architekta komplet, jsou líní si vzít metr a místnosti si aspoň jakoby virtuálně představit a potom na architekta nadávají, že to udělal tak či onak. A než se začne stavět, sednout si i s řemeslníky, jestli tam či onde není problém a zavčas udělat drobné změny. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Svagor ked staval tak mal 4 architektov, a nakoniec si to aj tak urobili podla seba, a myslim ze o moc lepsie Citovat
kaper Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Lubko aj ja mám svoju predstavu a svoje nároky,a chcel by som vidieť kto a čo mi ponúkne,a čo je možne všetko spraviť. Citovat
Qcko Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Prachy co das architektovi = prachy na nabytok :D:D Citovat
lukinnek Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 zdravím, já jsem profesí projektant a stavitel a kolem sebe mám architektů habaděj ale jinak máme rodinný autoservis,takže se vynácházím i zde na Peugeot - Clubu. [upravil dne 5/1/10 lukinnek] Citovat
.mycTD Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 vetsinou architekt = zaroven projektant. obcas mi pomohlo, kdyz mi me skvele myslenky korigoval zpusobem -technicky nemozne, zbytecne drahe, neschvali hasici, ... + navrh schudne alternativy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.