oni Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 tak se u me vyskytl problemek. jak byly ty velky mrazy,auto jsem nenastartoval, rikal jsem si baterka. ted kdyz se teploty drzej do tech -5 a chci startovat,tak otocim klickem,1-3 sekundy nic,pak se starter prevali a pak teprve auto chytne. K tomu sem zjistil,ze kdyz je mokra ta krabice, co je misto indukcni civky (nevim jak to presne nazvat) tak mi skacou jiskry z kabelu do ty krabice,coz je plast na gumu a pak z krabice na sroub co ji drzi, asi diky ty vode to probiji. jak to zacne probijet,auto nejde,chcipa nebo jede jako na 3 valce,coz je pochopitelny. Spis me ted napadlo,jestli to probijeni nesouvisi s tim startovanim,abych zbytecne nekupoval baterku. jinak kdyz jsem to otiral od vody,tak jsem par pecek dostal! a hlavne i kdyz je to mokry,probijet by to nemelo ze? Citovat
Voighta Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Na mý starý 306 se mi taky stavalo že to občas cukalo,zjistil jsem že mi přeskakovaly jiskry od kabelů zapalování jak mezi sebou tak i do kapoty.Známý mi poradil koupit kvalitní kabely ( před 3 rokama asi za 900,- ) ke svíčkám a bylo po starostech.Prostě byla vypálená izolace. Je pravda kope ťo pěkně. Citovat
Creams Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Tak dnešním dnem jak jsem nenastartoval tak přesně se mi stalo co píšeš ty oni: otočím kliček nějakou sekundu nic a pak chytne... a pak mi to chcípa atd... nevím kde mě to napadlo, ale poškubl jsem s kabely od svíček a v podstatě na nich jsou jen položeny ... je to nějaké \"vychechlane\" tak bych řekl, že mi to dělají ty kabely... jsem to tam pořádně nasadil a start napoprve a hned vše ok ... ještě malé zjišťěni když jsem koukl do te fajfky tak jsem to viděl takové zoxidovane... Citovat
Dopiťák Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Cuate ...kluci nevim na co se ptate...sami ste si ti zdiagnostikovaly... sami vyte ze v zime je vyssi vzdusna vlchkost tim padem chcipnete tepli auto ktery se stihne pri krutejch mrazech v garazi orosit ci namrznout...tim padem kdyz se pod starou gumu (ktera az nebude mit tesnici ucinky nejlepsi)dostane voda tak to bude probijet...voda ma dobry vodici ucinky...a samy vite ze kdyz svicka nema dostatek proudu + tlak v spalovacim prostoru tak neda zadnou jiskru...venku vam svicky muzou jit jak vetr ale v spalovacim prostoru proste nejdou..jinak da se to odskouset jestli mate nevodivou impregnaci.. Creams:jestli tam mas oxid tak nevim co resis.. Oni:ta *krabice*co je misto IC je rozdelovac...stejne jak na skudce jen je tam elektronika a misto jedne civky tam sou dve:D samozdrejme po vymene kabelu by to melo prestat probijet..je mozny ze se vam dostala voda az do rozdelovace ..to se da vyresit fenem:D nebo ho vytahnout a dat ho do tepla.. [upravil dne 4/1/10 tommas11] [upravil dne 4/1/10 tommas11] Citovat
Creams Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 No ještě mě zajíma zdali je nějaké těsnění na kapotě nebo čelé ... protože mi jde přímo bordel z auta co jede předemnou přímo přes mezeru mezi maskou kapotou na motor a mám ho samou sůl ... a vodu Citovat
Dopiťák Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 pod kapotou mas protihlukovou zabranu potom v casti u ostrikovacu je guma ktera tesni vodu ktera tece smerem od okna snich atd...odtece pak odvodovejma kanalkama pod podbehama jinak tam nic neni... za maskou ja chladic:D:aut joke:D za maskou nic neni... od roku 2000 se daval pod motor kryt pokud ho tam nemas tak let do obchodu... stoji kolem talire..a dost se vyplati Jinak tet jdu do garaze pak se ti kouknu do serviceboxu jestli modely 2000+ nemaj nejakou gumu na zacatku kapoty ..a asi by pomohlo kdybys sis drzel v zimnich mesicich vetsi odstup od auta pred tebou... Creams:ty sis predelaval motor sam? nebo ti to nekdo delal? [upravil dne 4/1/10 tommas11] [upravil dne 4/1/10 tommas11] Citovat
oni Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 tu oxidaci v kabelech mam taky,no asi pujdou pryc. tak to vypada ze to bude tim! jinak ta mezera me tam taky sere, uz jsem to resil ruznym tesnenim,ale treba u me je mezera velka, ono se to nezda,ale ruka by se tam vesla! Citovat
oni Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 no popravde? uz me to taky napadlo......:D Citovat
Dopiťák Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Nic tam neni ...ale uz sem nekde vydel ze jak je guma č.6 tak ta sama byla na kapote v mystech kde je celo..zeby 406? Citovat
oni Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 nn,ta je au prednoho okynka,tu tam mam taky,ale my potrebujem dopredu...mezi svetla Citovat
Creams Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Asi se podívam po těsnění co se dávalo do oken , ale to bude asi úzke protože ten motor je fakt samá sůl a pak ten sajrajt žere co vidí ... Citovat
oni Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: Creams Asi se podívam po těsnění co se dávalo do oken , ale to bude asi úzke protože ten motor je fakt samá sůl a pak ten sajrajt žere co vidí ... to sem zkousel,tak silny neni a nekolik vrstev je strasne osklivy,chtelo by sehnat to origo,ne tak unaveny a vymackany. To tomas: jj to uz je ono Citovat
Dopiťák Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 podle me to bude z te 406ky optimalni odola to vetru vode atd..a prispisobit kapotu tem plast.cvokum nebude tezky.. [upravil dne 4/1/10 tommas11] Citovat
oni Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 no kdybych to videl na zivo,byl bych radsi vis jak. od peugeotu neni nic levnyho.. Citovat
Dopiťák Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 co chces vydet nazivo?ty gumy z 406ky? kamos ma 406ku tak ti to muzu vyfotit Citovat
kovi306 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 mam model 2000 a nezdá se mi že bych měl bordel v motoru, jen to samí co v létě, žádná voda,sůl nic tak nevim:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.