Qcko Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 pastorek: o tom slnku mi ani nehovor:bacha ... nedalo sa vobec fotit vonku .... a co sa hanbis, sak si fotogenicky:cool: ...moje fotky upravim a poslem, video asi hodim na youtube ak bude zaujem, este som ho nepustal, ale hadam bude dobre [upravil dne 22/2/10 Qcko] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: pastorek V ponuke na ľavej strane kliknúť na \"zrazy 2010\" a potom hore na \"Báhoň\" alebo priamo v kalendári na odkaz. Pocuvaj zastupca Myslis ze som tie fotky hladal v relaxe 23:57 tam neboli ... Teraz uz idu Citovat
omegascream Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Trochu oneskorene, ale tiež sa chcem poďakovať organizátorom a zúčastneným za super zraz a za super tip, kam si vybehnúť na dobrú pizzu Citovat
jozefsv Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 zraz pekny len kratky,kde ste vsetci utekali:bojim zaujimave pre mna bolo ze som tam videl pre mna vela novych ludi a konzumny listok hodnotim velmi pozitivne.menovky sa mi pacili,ked uz ja si dokazem dnes vybavit podla mena tvar (co nemam pamat na mena) tak to splnilo ucel na 100 pero. co by som mozno trochu vytkol je rozmiestnenie stolov ako takych.mozno sa tam niekto citil trochu blbo ked sedel uplne na konci a mozno si nemal s kym co povedat,ale to uz je choroba velkych akcii. Citovat
Qcko Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Prave si myslim, ze na to aky bol pocet ludi a umiestenie stolov, tak ludia nesedeli na miestach ale hybali sa, zoznamovali kecali, bolo to uz take \"rodinnejsie\" , pocasie tomu tiez dost pomohlo omegascream: nabuduce ti vylupnem z 306 nejaky plast a donesiem ukazat ten carbon Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Inak uz je uzavreny konkurz, v juni budu piestany Citovat
jozefsv Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 ad piestany - mne to absolutne nevyhovuje.je to zle,no uvidime ci sa to nezmeni Citovat
jozefsv Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 y2k - bahon sa posunul,keby nie tak nepridem nie si ty nahodou v praci?to mas cas vypisovat? [upravil dne 22.2.10 jozefsv] Citovat
Y2K Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Jaaaj...na to som zabudol... No nevadi, hlavne ze si bol a nebol som tam jedine coupe A mozno sa ti podaria aj tie Piestany Jasne ze som v praci [upravil dne 22.2.2010 Y2K] Citovat
jozefsv Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 y2k - ked si v praci tak pracuj,keby si bol v zamestnani tak ako ja tak mozes pisat:P no dobre koniec srandy,uvidime no ale zatial podla rozpisu to vyzera blede.budem sa snazit nieco vymysliet.zakladny problem je ten ze robime aj vikendy Citovat
Y2K Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 No ja som pisal ze som v praci...nie ze pracujem Citovat
pastorek Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: jozefsv ad piestany - mne to absolutne nevyhovuje.je to zle,no uvidime ci sa to nezmeni Je mi to ľúto ale museli sme termín prispôsobiť obsadeniu lodenice a voľbám. Citovat
jozefsv Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 pastorek - jasne v pohode.ja som si len tak zanadaval pre seba ze mi to snad nikdy bez problemov nevyjde Citovat
Durko Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 jožko v každom pripade ja sa spolieham na teba že nesklameš a opäť budeš neprispôsobivý a uvidíme sa v pieštanoch (mne sa strašne páči ten výraz) Citovat
jozefsv Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Durko - ja som vecne neprisposobivy a iny nebudem Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 JJ, tyzden po tom termine su volby, a potom uz je lodenica cele leto KO ... Tyzden pred tym tak uz su nejake karavany, a pred tym sme sa bali o pocasie ... Citovat
Džej Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Onéé.. Nemohli by minizrazy bývať v sobotu? Myslím, že by to bol vhodnejší deň ako nedeľa. V prvom rade preto, že by to veľmi vyhovovalo mne:). A v druhom rade preto, že by sa možno ľudia toľko neponáhľali domov, pretože to majú ďaleka a pretože musia na druhý deň ráno vstávať do práce. Alebo jedno aj druhé. No proste, niekto kompetentný (napr. Pastorek) by to mohol zvážiť... Citovat
gedu Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 To je tak niekomu vyhovuje sobota a niekomu nedeľa. neviem ako ostatný ale ja som sa neponáhľal preto že by som išiel v pondelok do práce, ale preto lebo som nechal doma manželku s chorým synom. Inak by sme sa zdržali dlhšie a to som odchádzal o 18:15. Citovat
Qcko Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Ja som sa ponahlal tiez preto ze Tana isla rano do prace a este som mal nejake povinnosti, sobota by bola totalne idealny den to je jasne, len sa tazko realizuje ... sak cas ukaze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.