Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pastorek: o tom slnku mi ani nehovor:bacha ... nedalo sa vobec fotit vonku :) .... a co sa hanbis, sak si fotogenicky:cool:

...moje fotky upravim a poslem, video asi hodim na youtube ak bude zaujem, este som ho nepustal, ale hadam bude dobre :)

[upravil dne 22/2/10 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

V ponuke na ľavej strane kliknúť na \"zrazy 2010\" a potom hore na \"Báhoň\" alebo priamo v kalendári na odkaz.

Pocuvaj zastupca :D Myslis ze som tie fotky hladal v relaxe :D 23:57 tam neboli ...

Teraz uz idu

Odesláno

zraz pekny len kratky,kde ste vsetci utekali:bojim

zaujimave pre mna bolo ze som tam videl pre mna vela novych ludi a konzumny listok hodnotim velmi pozitivne.menovky sa mi pacili,ked uz ja si dokazem dnes vybavit podla mena tvar (co nemam pamat na mena) tak to splnilo ucel na 100 pero.

co by som mozno trochu vytkol je rozmiestnenie stolov ako takych.mozno sa tam niekto citil trochu blbo ked sedel uplne na konci a mozno si nemal s kym co povedat,ale to uz je choroba velkych akcii.

Odesláno

Prave si myslim, ze na to aky bol pocet ludi a umiestenie stolov, tak ludia nesedeli na miestach ale hybali sa, zoznamovali kecali, bolo to uz take \"rodinnejsie\" :D, pocasie tomu tiez dost pomohlo :)

omegascream: nabuduce ti vylupnem z 306 nejaky plast a donesiem ukazat ten carbon :D

Odesláno

Jaaaj...na to som zabudol...

No nevadi, hlavne ze si bol a nebol som tam jedine coupe :papa

A mozno sa ti podaria aj tie Piestany

Jasne ze som v praci :P

[upravil dne 22.2.2010 Y2K]

Odesláno

y2k - ked si v praci tak pracuj,keby si bol v zamestnani tak ako ja tak mozes pisat:P

no dobre koniec srandy,uvidime no ale zatial podla rozpisu to vyzera blede.budem sa snazit nieco vymysliet.zakladny problem je ten ze robime aj vikendy

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

ad piestany - mne to absolutne nevyhovuje.je to zle,no uvidime ci sa to nezmeni

Je mi to ľúto ale museli sme termín prispôsobiť obsadeniu lodenice a voľbám.

Odesláno

jožko v každom pripade ja sa spolieham na teba že nesklameš a opäť budeš neprispôsobivý a uvidíme sa v pieštanoch

(mne sa strašne páči ten výraz)

Odesláno

JJ, tyzden po tom termine su volby, a potom uz je lodenica cele leto KO ...

Tyzden pred tym tak uz su nejake karavany, a pred tym sme sa bali o pocasie ...

Odesláno

Onéé.. Nemohli by minizrazy bývať v sobotu? Myslím, že by to bol vhodnejší deň ako nedeľa. V prvom rade preto, že by to veľmi vyhovovalo mne:). A v druhom rade preto, že by sa možno ľudia toľko neponáhľali domov, pretože to majú ďaleka a pretože musia na druhý deň ráno vstávať do práce. Alebo jedno aj druhé. No proste, niekto kompetentný (napr. Pastorek) by to mohol zvážiť... :)

Odesláno

To je tak niekomu vyhovuje sobota a niekomu nedeľa.

neviem ako ostatný ale ja som sa neponáhľal preto že by som išiel v pondelok do práce, ale preto lebo som nechal doma manželku s chorým synom. Inak by sme sa zdržali dlhšie a to som odchádzal o 18:15.

Odesláno

Ja som sa ponahlal tiez preto ze Tana isla rano do prace a este som mal nejake povinnosti, sobota by bola totalne idealny den to je jasne, len sa tazko realizuje :( ... sak cas ukaze :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...