Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak aj my sme uz dorazili domov. Lienku som nepustil nakoniec za volant...milujem to auticko. :):):)

Paci sa nam s vami cim dalej viac, Piestany su takmer iste.

Dik usporiadatelom, clenom vedenia a tiez pizzerke. Pekna nedela. ;)

Len som nestihol biatlon a medailu. Nevadi.

Odesláno
Původně zaslal: Dekky

Tak aj my sme uz dorazili domov. Lienku som nepustil nakoniec za volant...milujem to auticko. :):):)

Paci sa nam s vami cim dalej viac, Piestany su takmer iste.

Dik usporiadatelom, clenom vedenia a tiez pizzerke. Pekna nedela. ;)

Len som nestihol biatlon a medailu. Nevadi.

to si isiel kade? ved po jablonicu som bol za tebu....

Odesláno

Takze bolo super! Aj za mna aj za snubenicu Katku! Tiez sa chcem podakovat vsetkym ktori sa podielali na tomto mini-zraze, naozaj bolo :super

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

to si isiel kade? ved po jablonicu som bol za tebu....

ja viem. ale este sme museli ist na pivko do spolaku. Lienka bola smadna. ;)

Odesláno
Původně zaslal: marko306

a budú už konečne aj nejaké fotky?:bacha:D:D

Časť fotiek pribudne ešte dnes v noci vrátane videí.

Pripájam sa k pochvale \"zrazíku\". Durko nesklamal a všetko pripravil na jednotku. Príjemným prekvapením bola účasť Pe.Tr-a a Neon-a ktorý nám pomohli so zaplatením členského pre päť nových členov a priniesli i e-shop.

Ďaľší vydarený mini zraz za ktorý treba poďakovať hlavne zúčasneným ktorý prišli v hojnom počte a dobrej nálade. Verím že tento trend bude pokračovať k všeobecnej spokojnosti.

Odesláno

Pridavam sa k chvaleniu akcie...ako inak...

Zasa som po case videl par ludi takze fajn ;)

A gratulujem Durkovi k autu...vyzera fakt super :papa

[upravil dne 21.2.2010 Y2K]

Odesláno

tak a aj ja sa sa musím podakovať či už Pe.tr-ovi ,a Neonovi za učast a podporu zo strany vedenia

Pastorkovi za pomoc zo strany organizácie

a samozrejme všetkým zučastnenym clenom Peugeot-clubu a ich rodinnym príslušníkom za učasť ktorá ma milo prekvapila

a samozrejme Pizzerii ze nás zvládli

ĎAKUJEM

PS:autom sa budem chváliť až ked budú papiere ale dakujem

durko

Odesláno

Tak som sa konecne dokotulal domov, v Trnave sme este chvilu pobudli :)... zraz bol totalka, nechybalo nic a dokonca aj pocasie bolo spickove (zatial najlepsie \"mini\" zrazove), v pivnici bolo dobre, co sa stazujete, sak to bola pivnica, nie :D ... a radiatory boli horuce jak cert, stacilo sa \"pritulit\" :aut ... inak nejake fotky mam, zajtra to nahodim, mozno aj teraz nahodim par \"perliciek\"...

ps: obafovi este raz velky dik za strunku, moj zivot ma uplne iny rozmer :aut ... a celkovo setkym za setko:papa

[upravil dne 21/2/10 Qcko]

Odesláno

Akorat sme sa vrátili s manželkou domov . Vzhľadom na to že sme odchádzali medzi prvými kôli odvozu dcéry do školy ,ma mrzí že som sa s viacerími nestihol zoznámiť. Prostredie a organizácia super . Teším sa na Piešťany.

[upravil dne 21.2.2010 janou]

Odesláno

Par aut...inak kvoli slnku, ktore mi svietilo pri ostatnych autach priamo do objektivu mam len 3 fotky :( ... tak dufam ze este niekto to vybliskol:aut

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Stale cakam na fotky :D Pastorek si zaspal :D Ci slaby UPLOAD ?

Nezaspal ale je s tým trochu viacej roboty.

Qcko, ako vždy. Nemohol by si zverejňovať niekoho fotogenickejšieho? (ale aspom mi netrčí košeľa ako v Senici) :D

Nedočkavci, fotky máte na webe. Dokonca i dve videá ale pri tých ospravedlňte kvalitu. Pri príjazde účastníkov bolo nevhodné slnko, v pivnici bolo šero a navyše sú robené fotoaparátom. (ak sa divné zariadenie dá tak nazvať)

:D

P.S. Ak ste ešte niekto fotil a chcete poskytnúť svoje úlovky tak ich pošlite.

[upravil dne 21/2/10 pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...