Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Džej

...Nemohli by minizrazy bývať v sobotu? ...

Nad týmto sme už uvažovali a prevážili argumenty o nedeli. Môžeme dať hlasovať o najbližšom minizraze ale vždy sa nájde niekto komu nebude vyhovovať ten či onen deň. V zime by to možno bolo realizovateľné ale pochybujem že i v lete.

Mimochodom, veľký zraz je o sobote iba prichádzame skorej a odchádzame neskôr. :D

Odesláno

Onéé.. Nemohli by minizrazy bývať v sobotu? Myslím, že by to bol vhodnejší deň ako nedeľa. V prvom rade preto, že by to veľmi vyhovovalo mne:). A v druhom rade preto, že by sa možno ľudia toľko neponáhľali domov, pretože to majú ďaleka a pretože musia na druhý deň ráno vstávať do práce. Alebo jedno aj druhé. No proste, niekto kompetentný (napr. Pastorek) by to mohol zvážiť... :)

pre mna je napr sobota total out,to by som snad nedosiel na ani jeden zraz.nedela mi vyhovuje z toho dovodu ze ked v pondelok pracujem tak idem uz v nedelu.ale sobotu by som nesiel urcite.

mozno budem sam komu to nevyhovuje ale akonahle pride jar a leto tak verim,ze soboty nebudu vyhovovat kopec ludom

Odesláno

No, možno by to mohlo byť aspoň tak, že raz v sobotu a druhý krát zas v nedeľu. A vyhovelo by sa všetkým :)

Akonáhle sa má stretnúť viacej ľudí tak nemáš šancu vyhovieť všetkým.

Môžme skúsiť zimné v sobotu a letné v nedeľu no každopádne by som to nechal na vyjadrenie členov ku konkrétnemu zrazu.

jozefsv: Mne to bolo tiež smiešne lebo doteraz som si myslel že hlavné sú autá.

[upravil dne 22/2/10 pastorek]

Odesláno

To je síce pravda ale v podstate autá sú to čo nás na úvode spája. Myslíš že sa niekto prihlási do peugeot clubu ak také auto nemá? Neskôr už sú to i priateľstvá ale v úvode ide o autá. Napísať že prítomnosť dám je nevyhnutná sa mi zdá síce galantné ale i tak uletené.

:D Teraz v Báhoni boli tri dámy s autami, ostatné s manželmi a priateľmi. :D

Odesláno

Tak presne, rozmyslali sme pre a proti ...

Myslim, ze kto chcel, mohol ostat dlhsie ... Predsa len vecsina z nas bola z okolia, do cca 50-60 km .. To je trasa, ktora sa da s uplnym prehladom spravit do 1 hodinky (myslim ze za tolko hovoril Qcko ze je s Trnavy doma ked ide priamo) ... Takze pokial niekto odide o 18 tej hodine, nepovezujem ako dovod to, ze ide rano do prace ... Ved o 19 tej je doma, a isto nejde hned spat :)

Vecsina pracujucich ludi, aspom v mojom okoli zalahyna do postele od 22 hej hodiny :) Takze verim, ze keby niekto zraz opustil aj o 21 vej hodine, ze by do tej prace vstal :)

Avsak ja si myslim, ze na to ze je to minizraz, sme boli akurat :) Stihli sme co to pojest, pokecat, detailne omrknut kazde auto ... Na dlhsi pokec atd budu vhodne Piestany ... Tam sme podaktori kecali do rana, teda ja som mal v sobotu skusku, rano, a povedal som si , ze sa vyspim, o 2 hej som smutny odchadzal od ohna, ze uz musim spat :)

Takze tam sa to da , je cas, nikto sa nenahana :)

Inak vseobecna vyhoda nedele bola taka, ze vecsinou ked si ludia nieco planuju na vykend, tak si to planuju na sobotu :) Nedela je casto volnejsia ...

Ale tak, mozme dat nabuduce odhlasovat :P

Odesláno

Už sa to preberalo a podla mňa sa každy musí prispôsobiť. Ak niekomu nevihovuje nedela tak nepríde alebo ak má niečo iné. Každy má svoj rebríček hodnôt a vie čo je preňho prednejšie. A nemôže byť každy, na každom zraze, raz to príde na každého. Ja osobne pokial mám čas a dá sa program prispôsobiť tak som na zraze, ale sú tu rodiny z detmi a poviností rodiné takže treba sa stím zmieriť.

Odesláno

Presne tak, je to o dohode, ale preberali sme to pred prvym Bahonom a nedela to vyhrala, ako pisal Lubk0, ked to nezeniem a idem priamo domov, tak za hodku som doma, vacsina z vas je z okolia Trnavy (pripadne aj do Senice to nebolo vobec daleko) :)

...ak ide Džej o to, ze by bolo mozne sa \"alkoholovo posilnit\" :D, tak aj tak vacsina ludi soferuje a bez prespania sa to proste neda, na to tu budu Piestany si myslim, od piatku do nedele je casu na cokolvek:super

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Presne tak, je to o dohode, ale preberali sme to pred prvym Bahonom a nedela to vyhrala, ako pisal Lubk0, ked to nezeniem a idem priamo domov, tak za hodku som doma, vacsina z vas je z okolia Trnavy (pripadne aj do Senice to nebolo vobec daleko) :)

...ak ide Džej o to, ze by bolo mozne sa \"alkoholovo posilnit\" :D, tak aj tak vacsina ludi soferuje a bez prespania sa to proste neda, na to tu budu Piestany si myslim, od piatku do nedele je casu na cokolvek:super

V nedelu už slopať nebudeš pôjdeš domou. Hádam tam nechceš zostať až do pondelka?? Ako by sme k tomu prišli mi čo pracujeme?:D:D:D:D:bacha:bacha

Odesláno

Týmto uzatvorme diskusiu o minizrazoch v sobotu či v nedeľu. Hlavne, že nejaké minizrazy sú. Mimochodom pozerala som program na lodenicu v PN a trošku nerozumiem tým platbám. Čo je zahrnuté v tých 20 €? Strava a...? A za stanovanie sa platí zvlášť? A za vjazd autom zase zvlášť (a za každý deň)? Som z toho trochu jeleň.

Odesláno

kaper: sakra, napisem ze zraz je od piatku do nedele a teba hned napadne ze budes v nedelu slopat :D ... ach jaj... kazdopadne Lubk0 vypyta, my dame a bude, Y2K to vystihol :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...