pastorek Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: Džej ...Nemohli by minizrazy bývať v sobotu? ... Nad týmto sme už uvažovali a prevážili argumenty o nedeli. Môžeme dať hlasovať o najbližšom minizraze ale vždy sa nájde niekto komu nebude vyhovovať ten či onen deň. V zime by to možno bolo realizovateľné ale pochybujem že i v lete. Mimochodom, veľký zraz je o sobote iba prichádzame skorej a odchádzame neskôr. Citovat
jozefsv Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: Džej Onéé.. Nemohli by minizrazy bývať v sobotu? Myslím, že by to bol vhodnejší deň ako nedeľa. V prvom rade preto, že by to veľmi vyhovovalo mne:). A v druhom rade preto, že by sa možno ľudia toľko neponáhľali domov, pretože to majú ďaleka a pretože musia na druhý deň ráno vstávať do práce. Alebo jedno aj druhé. No proste, niekto kompetentný (napr. Pastorek) by to mohol zvážiť... pre mna je napr sobota total out,to by som snad nedosiel na ani jeden zraz.nedela mi vyhovuje z toho dovodu ze ked v pondelok pracujem tak idem uz v nedelu.ale sobotu by som nesiel urcite. mozno budem sam komu to nevyhovuje ale akonahle pride jar a leto tak verim,ze soboty nebudu vyhovovat kopec ludom Citovat
Džej Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 No, možno by to mohlo byť aspoň tak, že raz v sobotu a druhý krát zas v nedeľu. A vyhovelo by sa všetkým Citovat
jozefsv Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 hlavne by to malo byt tak aby to vyhovovalo damam pretoze vasa ucast je nevyhnutna. Citovat
pastorek Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: Džej No, možno by to mohlo byť aspoň tak, že raz v sobotu a druhý krát zas v nedeľu. A vyhovelo by sa všetkým Akonáhle sa má stretnúť viacej ľudí tak nemáš šancu vyhovieť všetkým. Môžme skúsiť zimné v sobotu a letné v nedeľu no každopádne by som to nechal na vyjadrenie členov ku konkrétnemu zrazu. jozefsv: Mne to bolo tiež smiešne lebo doteraz som si myslel že hlavné sú autá. [upravil dne 22/2/10 pastorek] Citovat
Qcko Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Doprdele a ja som myslel ze hlavni su clenovia ... clovek sa uci cely zivot... ...inak mne je jedno, ja pridem aj v piatok Citovat
pastorek Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 To je síce pravda ale v podstate autá sú to čo nás na úvode spája. Myslíš že sa niekto prihlási do peugeot clubu ak také auto nemá? Neskôr už sú to i priateľstvá ale v úvode ide o autá. Napísať že prítomnosť dám je nevyhnutná sa mi zdá síce galantné ale i tak uletené. Teraz v Báhoni boli tri dámy s autami, ostatné s manželmi a priateľmi. Citovat
Wanda Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 neda sa každému vyhoviet,je to len o dohode Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Tak presne, rozmyslali sme pre a proti ... Myslim, ze kto chcel, mohol ostat dlhsie ... Predsa len vecsina z nas bola z okolia, do cca 50-60 km .. To je trasa, ktora sa da s uplnym prehladom spravit do 1 hodinky (myslim ze za tolko hovoril Qcko ze je s Trnavy doma ked ide priamo) ... Takze pokial niekto odide o 18 tej hodine, nepovezujem ako dovod to, ze ide rano do prace ... Ved o 19 tej je doma, a isto nejde hned spat Vecsina pracujucich ludi, aspom v mojom okoli zalahyna do postele od 22 hej hodiny Takze verim, ze keby niekto zraz opustil aj o 21 vej hodine, ze by do tej prace vstal Avsak ja si myslim, ze na to ze je to minizraz, sme boli akurat Stihli sme co to pojest, pokecat, detailne omrknut kazde auto ... Na dlhsi pokec atd budu vhodne Piestany ... Tam sme podaktori kecali do rana, teda ja som mal v sobotu skusku, rano, a povedal som si , ze sa vyspim, o 2 hej som smutny odchadzal od ohna, ze uz musim spat Takze tam sa to da , je cas, nikto sa nenahana Inak vseobecna vyhoda nedele bola taka, ze vecsinou ked si ludia nieco planuju na vykend, tak si to planuju na sobotu Nedela je casto volnejsia ... Ale tak, mozme dat nabuduce odhlasovat Citovat
Y2K Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Suhlasim s jozefsv, teda to s tymi damami A ked nepridu bude to musiet zachranovat obsluha Citovat
kaper Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Už sa to preberalo a podla mňa sa každy musí prispôsobiť. Ak niekomu nevihovuje nedela tak nepríde alebo ak má niečo iné. Každy má svoj rebríček hodnôt a vie čo je preňho prednejšie. A nemôže byť každy, na každom zraze, raz to príde na každého. Ja osobne pokial mám čas a dá sa program prispôsobiť tak som na zraze, ale sú tu rodiny z detmi a poviností rodiné takže treba sa stím zmieriť. Citovat
Qcko Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Presne tak, je to o dohode, ale preberali sme to pred prvym Bahonom a nedela to vyhrala, ako pisal Lubk0, ked to nezeniem a idem priamo domov, tak za hodku som doma, vacsina z vas je z okolia Trnavy (pripadne aj do Senice to nebolo vobec daleko) ...ak ide Džej o to, ze by bolo mozne sa \"alkoholovo posilnit\" , tak aj tak vacsina ludi soferuje a bez prespania sa to proste neda, na to tu budu Piestany si myslim, od piatku do nedele je casu na cokolvek:super Citovat
kaper Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Původně zaslal: Qcko Presne tak, je to o dohode, ale preberali sme to pred prvym Bahonom a nedela to vyhrala, ako pisal Lubk0, ked to nezeniem a idem priamo domov, tak za hodku som doma, vacsina z vas je z okolia Trnavy (pripadne aj do Senice to nebolo vobec daleko) ...ak ide Džej o to, ze by bolo mozne sa \"alkoholovo posilnit\" , tak aj tak vacsina ludi soferuje a bez prespania sa to proste neda, na to tu budu Piestany si myslim, od piatku do nedele je casu na cokolvek:super V nedelu už slopať nebudeš pôjdeš domou. Hádam tam nechceš zostať až do pondelka?? Ako by sme k tomu prišli mi čo pracujeme?:D:D:D:bacha:bacha Citovat
Džej Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Týmto uzatvorme diskusiu o minizrazoch v sobotu či v nedeľu. Hlavne, že nejaké minizrazy sú. Mimochodom pozerala som program na lodenicu v PN a trošku nerozumiem tým platbám. Čo je zahrnuté v tých 20 €? Strava a...? A za stanovanie sa platí zvlášť? A za vjazd autom zase zvlášť (a za každý deň)? Som z toho trochu jeleň. Citovat
Y2K Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 S platbou to je jednoduche, prides, das Lubk0vi tolko penazi kolko si vypyta a je to Citovat
Qcko Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 kaper: sakra, napisem ze zraz je od piatku do nedele a teba hned napadne ze budes v nedelu slopat ... ach jaj... kazdopadne Lubk0 vypyta, my dame a bude, Y2K to vystihol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.