Guest Lubk0 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: jozefsv dosiel posledny bo mate trnavu rozkopanu a navi bol hotovy.su tam uz cesty sprejazdnene? Jaj vlastne ano Vsetko uz je OK okrem nitrianskej cesty (neviem ci zrovna odtial neprides) je neprejazdna smerom od nitry do trnavy, a musis ist cez ulicky. Ale to je OK, pretoze vyjdes na nitriansku, odbocis hned prva dolava okolo mercedesu a stale rovno, prides na kruhac, tam pokracujes stale rovno a vyjdes pri begame Citovat
Qcko Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Mne sa mozes v Piestanoch na dialnici ... ale neviem ci nebudem mat este zachadzku do Trnavy, takze tazko povedat Citovat
pastorek Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Prejazd Trnavou pre tých čo pôjdu od diaľnice. Možno vám to pomôže. [upravil dne 19/2/10 pastorek] Citovat
kaper Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: jozefsv dosiel posledny bo mate trnavu rozkopanu a navi bol hotovy.su tam uz cesty sprejazdnene? Odkial pôjdeš ak od Nitry môžš sa zastaviť u mňa a môžeme spolu crejsť cez T:myslimrnavu Citovat
jozefsv Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 kaper - jasne mozem dojst k tebe ale len ak budem stihat:D,aby si namna zbytocne necakal a nezmeskal aj ty.tel na teba mam tak sa ti ozvem z cesty.tazko sa mi je niekde dostat na presny cas ked mam vela km.druha vec ze nedela v aute ma tiez nelaka takze urcite pojdem z domu na poslednu chvilu ako sa poznam:nevim. ps ano od nr podla vsetkeho ak pojdem do nr najskor.ak nebudem musiet do nr tak pojdem od trencina,mam tam viac dialnice a do tn je to potom 470 km [upravil dne 19.2.10 jozefsv] [upravil dne 19.2.10 jozefsv] Citovat
jkmtrnava Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: jozefsv [upravil dne 19.2.10 jozefsv] Ak pojdeš po dialnici od TN tak výjdi na vychadzači VODERADY a smer TT, (pri Begame si už bol). Martin 100: pre teba platí to isté, ak chceš ísť po dialnici tak vyjdi na vychádzači VODERADY, no daj si bacha, pri vychádzaní hore k mostu choď v LAVOM pruhu na kruháč a smer TT, ak behneš do pravého pruhu, dostaneš sa k Samsungu máš 8km obchádzku stratíš čas a a aj ostatných:bojim:papa:roll GPS: 48°18\'29.51\"N 17°33\'33.16\"E [upravil dne 19/2/10 jkmtrnava] [upravil dne 19/2/10 jkmtrnava] Citovat
Qcko Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Neviem, ja som minule prisiel po D1 a trasa co je nakreslena na mape mi nic nehovori, neviem kade som chodil, ale siel som stale rovno ... ale sak nejako to zas najdem, len aby moc neprsalo ... inak dnes bolo u nas 10°C, teraz je 7°C, radost byt vonku, dufam ze v nedelu v Bahoni bude tiez tak nejak (aj ked ma prsat ) ...aha, tak som si to pozrel a ja som isiel stale po hlavnej, po Nitrianskej a po 9. mája, toto je dobra skratka:mrk [upravil dne 19/2/10 Qcko] Citovat
gedu Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 tu dnes prší ako bláznivé i ked je vonku +6, ale blata je pozehnane:D Citovat
jkmtrnava Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: obaf A to ozaj vsetky cesty vedu cez trnavu? No, len pre tých čo cez ňu chcú ísť a pre domácich:D Citovat
306gti6 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Tak teda v nedelu o 15:00 OK:D A mozte mi niekto poslat presnu adresu stretnutie-nech sa nestratime:aut:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: Qcko Neviem, ja som minule prisiel po D1 a trasa co je nakreslena na mape mi nic nehovori, neviem kade som chodil, ale siel som stale rovno ... ale sak nejako to zas najdem, len aby moc neprsalo ... inak dnes bolo u nas 10°C, teraz je 7°C, radost byt vonku, dufam ze v nedelu v Bahoni bude tiez tak nejak (aj ked ma prsat ) ...aha, tak som si to pozrel a ja som isiel stale po hlavnej, po Nitrianskej a po 9. mája, toto je dobra skratka:mrk [upravil dne 19/2/10 Qcko] Qcko Prave preto sme pisali, ze nitrianska je teraz smerom od D1 tky zatvorena, takze by si uz po rovnakej ceste nepresiel, rozsiruju ju na viac pruhov ... Citovat
pastorek Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Původně zaslal: 306gti6 Tak teda v nedelu o 15:00 OK:D A mozte mi niekto poslat presnu adresu stretnutie-nech sa nestratime:aut:D Na stránke v mojom podpise je výcuc z googla kde je to presne označené. Na tento \"mini zraz\" je prihlásených 29 áut a 55 ľudí. To znamená že padol Senický rekord kde bolo 26 áut a 52 ľudí. Takýmto prístupom pežoťákov sa celkom reálne dá predpokladať že do Piešťan príde niečo pod 100 účastníkov. [upravil dne 19/2/10 pastorek] Citovat
Y2K Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Len poopravim svoju ucast, na poslednu chvilu... Nepride so mnou priatelka ale \"nahradna priatelka\" \"Bola\" aj na poslednom zraze Citovat
Qcko Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Diky Lubk0, by som sa zamotal ... hadam sa nejako prekluckujem ... ked pojdem od D1, tak zjazd (odbocka) na tu Mikoviniho ulicu je nejako oznaceny? (smer alebo tak) ... Citovat
kaper Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Původně zaslal: Qcko Diky Lubk0, by som sa zamotal ... hadam sa nejako prekluckujem ... ked pojdem od D1, tak zjazd (odbocka) na tu Mikoviniho ulicu je nejako oznaceny? (smer alebo tak) ... Ked budeš vchadzat do trnavy tak je tam zúženie z dvoch na jeden a potom je taká provizorná odbočka ktorá je tam len počas tej odstávky tak tam odboč je tam STOPKA a si na Mikovíniho Citovat
stvrto.14 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Cau chlapy sklatila ma skur.... chrypka:grr tak neviem ako my zajtra bude. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.