Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

dosiel posledny bo mate trnavu rozkopanu a navi bol hotovy.su tam uz cesty sprejazdnene?

Jaj vlastne ano :D

Vsetko uz je OK okrem nitrianskej cesty (neviem ci zrovna odtial neprides) je neprejazdna smerom od nitry do trnavy, a musis ist cez ulicky.

Ale to je OK, pretoze vyjdes na nitriansku, odbocis hned prva dolava okolo mercedesu a stale rovno, prides na kruhac, tam pokracujes stale rovno a vyjdes pri begame :)

Odesláno

dosiel posledny bo mate trnavu rozkopanu a navi bol hotovy.su tam uz cesty sprejazdnene?

Odkial pôjdeš ak od Nitry môžš sa zastaviť u mňa a môžeme spolu crejsť cez T:myslimrnavu

Odesláno

kaper - jasne mozem dojst k tebe ale len ak budem stihat:D,aby si namna zbytocne necakal a nezmeskal aj ty.tel na teba mam tak sa ti ozvem z cesty.tazko sa mi je niekde dostat na presny cas ked mam vela km.druha vec ze nedela v aute ma tiez nelaka takze urcite pojdem z domu na poslednu chvilu ako sa poznam:nevim.

ps ano od nr podla vsetkeho ak pojdem do nr najskor.ak nebudem musiet do nr tak pojdem od trencina,mam tam viac dialnice a do tn je to potom 470 km

[upravil dne 19.2.10 jozefsv]

Odesláno

Ak pojdeš po dialnici od TN tak výjdi na vychadzači VODERADY a smer TT, (pri Begame si už bol).

Martin 100: pre teba platí to isté, ak chceš ísť po dialnici tak vyjdi na vychádzači VODERADY, no daj si bacha, pri vychádzaní hore k mostu choď v LAVOM pruhu na kruháč a smer TT, ak behneš do pravého pruhu,:o dostaneš sa k Samsungu :myslim máš 8km obchádzku stratíš čas a a aj ostatných:bojim:papa:roll

GPS:

48°18\'29.51\"N

17°33\'33.16\"E

[upravil dne 19/2/10 jkmtrnava]

[upravil dne 19/2/10 jkmtrnava]

Odesláno

Neviem, ja som minule prisiel po D1 a trasa co je nakreslena na mape mi nic nehovori, neviem kade som chodil, ale siel som stale rovno :D ... ale sak nejako to zas najdem, len aby moc neprsalo :) ... inak dnes bolo u nas 10°C, teraz je 7°C, radost byt vonku, dufam ze v nedelu v Bahoni bude tiez tak nejak (aj ked ma prsat :()

...aha, tak som si to pozrel a ja som isiel stale po hlavnej, po Nitrianskej a po 9. mája, toto je dobra skratka:mrk

[upravil dne 19/2/10 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Neviem, ja som minule prisiel po D1 a trasa co je nakreslena na mape mi nic nehovori, neviem kade som chodil, ale siel som stale rovno :D ... ale sak nejako to zas najdem, len aby moc neprsalo :) ... inak dnes bolo u nas 10°C, teraz je 7°C, radost byt vonku, dufam ze v nedelu v Bahoni bude tiez tak nejak (aj ked ma prsat :()

...aha, tak som si to pozrel a ja som isiel stale po hlavnej, po Nitrianskej a po 9. mája, toto je dobra skratka:mrk

[upravil dne 19/2/10 Qcko]

Qcko :) Prave preto sme pisali, ze nitrianska je teraz smerom od D1 tky zatvorena, takze by si uz po rovnakej ceste nepresiel, rozsiruju ju na viac pruhov ...

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Tak teda v nedelu o 15:00 OK:D

A mozte mi niekto poslat presnu adresu stretnutie-nech sa nestratime:aut:D

Na stránke v mojom podpise je výcuc z googla kde je to presne označené.

Na tento \"mini zraz\" je prihlásených 29 áut a 55 ľudí. To znamená že padol Senický rekord kde bolo 26 áut a 52 ľudí.

Takýmto prístupom pežoťákov sa celkom reálne dá predpokladať že do Piešťan príde niečo pod 100 účastníkov.

[upravil dne 19/2/10 pastorek]

Odesláno

Len poopravim svoju ucast, na poslednu chvilu...

Nepride so mnou priatelka ale \"nahradna priatelka\" :D

\"Bola\" aj na poslednom zraze :papa

Odesláno

Diky Lubk0, by som sa zamotal :D ... hadam sa nejako prekluckujem ... ked pojdem od D1, tak zjazd (odbocka) na tu Mikoviniho ulicu je nejako oznaceny? (smer alebo tak) ...

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Diky Lubk0, by som sa zamotal :D ... hadam sa nejako prekluckujem ... ked pojdem od D1, tak zjazd (odbocka) na tu Mikoviniho ulicu je nejako oznaceny? (smer alebo tak) ...

Ked budeš vchadzat do trnavy tak je tam zúženie z dvoch na jeden a potom je taká provizorná odbočka ktorá je tam len počas tej odstávky tak tam odboč je tam STOPKA a si na Mikovíniho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...