Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Praktik taktiež ti držím palce nech sa všetko podarí tak ako má a dúfam že na ďalšom zraze prifrčíš na raketke:D

Jaký sú tu všetci hustý:roker len by sa bili a takto zobrat handru do ruky Qčkovi vyleštiť nové fáro to nie čo.:D:D:D:D

Qčko to by sa ti viac lubilo že?:D:papa

Odesláno

gedu: mne nikto neukradne moje prvenstvo :D ... ale tak ak ma niekto kvalitnu lestenku, tak za par piv sa mozete bavit kym si vychutnam pizzu:aut

praktik: jasne, ja chapem, kazdy ma v zivote nieco z coho si srandu nerobi ;);)

Odesláno

Praktik prajeme nech všetko dobre dopadne a hlavne sa neboj. U nás je zdravotníctvo na vysokej úrovni.:D:D:D:D:D:D

A do videnia na dalšom zraze. :papa:papa:papa:papa

ja ešte do zrazu stíham jednu otočku do Belgicka a domou tak si tu bačujte a nie že sa tu budeťe hádať a na zraze budeťe všetci urazený.

[upravil dne 15/2/10 kaper]

Odesláno
Původně zaslal: praktik

Aj ked si v živote robim zo všetkeho srandu su veci a situacie kedy nie;););)

Je pravdou že toto nieje situácia na žartovanie ale po tých skúsenostiach....

KAPO (kamarád pooperuje) + KAPO (kamarád polieči) + KAPO (kamarát povozí) a máme ťa na zraze. Neváhaj, zaplatím pizzu.

:D

P.S. To sa ti snažím zlepšiť náladu pred operáciou aby si to nebral príliš vážne.

Odesláno

Qcko, mi Marka nezazalujeme, a ty uz nebudes dychat, takze to nikto nanho nepovie :D:P

Inak ja ty ho nalestim, tuna na ihriska doniesli cerstvu škváru, tak si mozem zobrat, dat na hubku, a trocha to rozlestit :D :D :D:P

Odesláno
Původně zaslal: martin100

Ahojte chcem sa spýtať či ten zraz toho 21.2.2010 v Báhoni je aktuálny rád by som sa ho zúčastnil .

Ahoj.

Jasne je aktualny :) Stretavame sa ako je na prvej stranke, tam o 15:00 ...

Z Trnavy ideme o 14:30 takze o tej 15 tej je to realne :)

Urcite si vytany ... Ked chces pozri si fotky ako to vyzeralo tam, alebo podobne v sekcii UZ USKUTOCNENE ZRAZY a dalej SLOVENSKE ZRAZY :)

Odesláno

Kludne zober, minimalne durko tam bude mat 2 vyrastkov a ratam ze aj gedu 1neho, a mozno budu i ine :)

Naposledy sa v Bahoni pekne spolu hrali :P

Odesláno

ano ja mojho šarvanca beriem lebo už týžden mi piluje uši so zrazom:D

naposledy sa v senici tretla tlupa asi 6-7 detí ale to bolo trochu viac ludí. teraz tam min. 3 bud´(Durko-2, ja -1)určite prídi budeš vítaný:papa

[upravil dne 16/2/10 gedu]

Odesláno

No pastorek, tusim mas malu tabulku:D

Este som zabudol podotknut: Moja super skoromanzelka mi uz teraz pili usi ze sa jej tam nechce, co tam bude robit apod., takze ju asi preventivne necham zase doma.:roker

[upravil dne 16/2/10 obaf]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...