praktik Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Radšej som ticho bo sa ešte nepozname a ja veľmy rad podpichujem a všade vydim druhy vyznam slov:D:D:D:D:D:D Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Tie kopanice su zradne veru...ani sa necudujem... Preto tam radsej takmer vzdy chodim smykom PS: Rukavice hadam nebudu treba, zvladneme to aj bez nich Citovat
jkmtrnava Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: praktik Radšej som ticho bo sa ešte nepozname a ja veľmy rad podpichujem a všade vydim druhy vyznam slov:D:D:D:D:D:D Ale Senici si s ňou kecal, bolo ti málo na \"pamätáš\". A s tým podpichovaním : to ako s pastorkom - jedna ruka jedna mysel , jedna reč:D:D:D:D Kto to nepozná ........bez rebríka na hóru.... Citovat
pastorek Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: jkmtrnava ... to ako s pastorkom - jedna ruka jedna mysel , jedna reč:D:D:D:D Kto to nepozná ........bez rebríka na hóru.... Čo tým chcel básnik povedať? ...si do Báhoňa zober dve rezervy aby si nemusel lepiť... Citovat
jkmtrnava Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 To pastorek:rezervy alebo konzervy?:D:D:D:D:D Citovat
kaper Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Qcko Konzervy do rezervy :D Tam sa žiadne konzervy jesť nebudú. M:papaaju tam úžasnú pizzu:papa:papa:papa:papa Citovat
pastorek Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Banda, tešte sa. Nachystal som vám jednu novinku na zrazy. Kto ju neakceptuje bude vyhostený. Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 kaper: to bolo v ramci rymu a zachvatu poezie ... na pizzu sa nehorazne moc tesim:roker pastorek: nieco dostaneme alebo nieco budeme musiet dat:aut Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Mozno ma pastorek nejaku choreografiu, tj nieco dostanes, ale za to budes musiet zaplatit :D Citovat
kaper Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: Qcko kaper: to bolo v ramci rymu a zachvatu poezie ... na pizzu sa nehorazne moc tesim:roker pastorek: nieco dostaneme alebo nieco budeme musiet dat:aut A tvoju nechávaš doma ked sa tešíš?? Zase prekvapenie?? Nepremenujeme to na vianočný mini zraz :D:D:D:D: Citovat
El-Chio Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Ty jo, clovek sa tu neprihlasi dva tyzdne a toho spamu.... Budu sa aj teraz robit nejake tie zberne body? Nech to nemusim hladat Citovat
Y2K Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Zalezi asi podla toho kadial pojdes. Ale ak to spravne chapem zasa bude odjazd od Begamu. Neviem ci tam dokazes trafit alebo chces pomoct s cestou aj tam Citovat
Y2K Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Ani ja Tento krat asi nebudem mat dostatocne reprezentativne vozidlo ako naposledy... Citovat
gedu Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 ozaj Durko a budú aj súťaže (napr. o najšpinavšie, cena útechy)alebo mám auto umyť. Cena útechy v SE bola excelentná. Štvrto sa vytiahol:super Citovat
kaper Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: gedu ozaj Durko a budú aj súťaže (napr. o najšpinavšie, cena útechy)alebo mám auto umyť. Cena útechy v SE bola excelentná. Štvrto sa vytiahol:super Počítam že ty bi si ten prípravok na umývanie vypil??:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.