Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tusim tam pojdem o pol hodinu skorej nech si chytim miesto na parkovisku :D :D :D :D :P :P :roker

Praktik sak zozen nejakeho KAPA co bude soferovat, a ty mozes poloslepi KAPOVAT ako KAPO pretoze nebudes soferovat :D

My ta budeme mat rady aj jednookeho :D

Janou, kludne ked aj nejaku dalsiu rodiny vybavis :D Cim viac, tym lepsie :P

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

dúfam, že bude dosť 307-károv, nech nie som sám :D

307 snad bude, ale ci bude este niekto s 206CC, nech tam nie sme sami ako minule :(

Odesláno

Kto nemôže šoférovať, toho môžem po ceste zobrať. Samozrejme aj späť. Teda ak sa so mnou nebojí. Lebo aj ja sa niekedy so sebou bojím :D

Odesláno
Původně zaslal: Džej

Kto nemôže šoférovať, toho môžem po ceste zobrať. Samozrejme aj späť. Teda ak sa so mnou nebojí. Lebo aj ja sa niekedy so sebou bojím :D

:D môžeš skočiť po praktika. Máš to temer po ceste - Gánovce okres Poprad. :D

Původně zaslal: praktik

A ked dostanem po papuli nebudem vedieť komu podakovať:D

Nebóóój, kapo ( kamarát poriadateľ ) ti bonzne komu poďakovať. :D

[upravil dne 8/2/10 pastorek]

Odesláno

No do Tatier radšej nejdem, mohla by som v neznámom teréne zapadnúť niekde do járku, tak ako minulý víkend, keď sme šli z lyžovačky a na Myjavských kopaniciach sme to tak zapichli s Feldou, že nás musel traktor vyťahovať:mad:

Odesláno

Džej,

nemáš tam preklep? \"sme to\" nemá byť správne \"som to\" ?

To sa stáva. Ja som raz chytal priateľku za kolienko a skončili sme v oráčine. :D

[upravil dne 8/2/10 pastorek]

Odesláno

Snažil sa vyhnúť oprotiidúcemu OV a trošku to prehnal. Okraj cesty nebolo kvôli snehu vidno. V skutočnosti však šiel moc rýchlo, neskoro zbadal to auto a keď stúpil na brzdu tak nás to pekne rozkývalo a šúúúch! Našťastie to dobre dopadlo a ten oprotiidúci šofér zastavil a šiel zohnať traktor. A pomáhal vytláčať. Keby si tak všetci pomáhali..

Odesláno

No čo už, nemôže vedieť všetko. Ale aký je to dobrý kuchár!! Taký guláš ste veru ešte nejedli, aký vie on uvariť. Ňam, ňam!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...