jkmtrnava Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Ten súhlas je od všetkých samozrejmý , no s tým snehom zaručiť nemôžeme Citovat
jkmtrnava Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: Durko Pastorek si pradepodobne prial Wandu a teraz sa vyhovára. už si prezul alebo prideš s igelitkou? Durko , mám pocit že tá funkcia ........................, že už si mýli mená:D:D:D:D:D:D Citovat
jkmtrnava Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 janou: a prečo neprídeš aj ty so svojím mazlíkom , aspoň rozšíriš rady 407-ičiek ( a budú tam aj +2) Citovat
pastorek Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: Durko Pastorek si pradepodobne prial Wandu a teraz sa vyhovára. už si prezul alebo prideš s igelitkou? Wandu by som uvítal ale mená si nemýlim. Určíte prídem na Jean Luiovi aj keby som mal zimný dezén vyrezávať nožíkom. Citovat
pastorek Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: janou Prave ma vystihla dcera ako čítam na fore. No a začala otravovať ,že chce ísť tiež s priaťeľom na našom starom. Vzhľadom na to ,že je auto stále doma a nepredané som podvolil . Podmienka je, že budete súhlasit a nebude nasnežené . ? Určite všetci budú súhlasiť. Prečo nie? Takže píšem si: janou+1 a janou-dcéra+1. Citovat
kaper Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Původně zaslal: Qcko Senica sa zacina otriasat v zakladoch:aut Tak nato vem jed. Už to bude len stúpať bude to ako na mítingoch HZDS aj autobusi budú zadarmo.:D:D:D:D:D Citovat
praktik Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Kurňa pačite sa my čin dalej tym viac :D:Dlen škoda že my to nevychadza:fnuk:fnuk:fnuk:D:D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 kaper: Vlada sem netahaj, lebo forum zahadne zmizne ... ale zacina to vyzerat ze 50 ludi by sa mohlo \"zrazit\":mrk Citovat
pastorek Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 a do zrazu je ešte dva týždne. Durko, to parkovisko je dúfam nafukovacie. Citovat
stvrto.14 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Původně zaslal: Qcko Senica sa zacina otriasat v zakladoch:aut No neviem :D:D:D:D:D Citovat
janou Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 jkmtrnava : no ja som to aj tak myslel , mal by som mať na okolí nejakú prácu . No a s dcérou za chrbtom ... Citovat
dalibor307 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 jjjjááááááááááj skoda ze z vychodu je to tak daleko urcite by som prisiel ak by to bolo blizsie inac zavidim vam ale prajem vela FUN! ak bude nieco v lete to urcite dojdem:roker:roker Citovat
Lienka Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 predbežne sa hlásime aj my: macko + mechanik Citovat
pastorek Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Původně zaslal: dalibor307 jjjjááááááááááj skoda ze z vychodu je to tak daleko urcite by som prisiel ak by to bolo blizsie inac zavidim vam ale prajem vela FUN! ak bude nieco v lete to urcite dojdem:roker:roker Je tu pár členov čo si nemyslia že je to ďaleko ale máš šancu v Piešťanoch. Na tri dni sa oplati. Ta ne? Citovat
pastorek Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Původně zaslal: Lienka predbežne sa hlásime aj my: macko + mechanik Potešenie na našej strane. \"macko+mechanik\" to znamená 2 osoby a jedno auto? Citovat
Dekky Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 jojo. ja ako mechanik, Lienka ako pilot na 206CC Citovat
Qcko Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Prihara:mrk ... ale urcite sa to cele nejako zvladne, dobrych ludi sa vsade vela zmesti:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.