mirik7 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 sakra ja musim kofolku abo cajicek:( joooj jedine zeby som tam spal u nekoho:D:D Citovat
kaper Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: obaf No a ja pojdem zase sam:aut Ale s naječším:super:super:super:super Autom Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: obaf No a ja pojdem zase sam:aut čo ti bráni prísť k Begamu? Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Durko a zoznam už je na svete? Autá a obsadenie:mrk Citovat
Durko Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Pastoréééééééééééééééééééééééééééék jkmtrnava chce zoznam neboj Peťo sleduje všetko šak už má aj funkci Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Len dodam, ze asi pridem sam ... Ako to tak vychadza, tak Lenka bude tiez 1-2 dni po operacii OKA. Ona uz na operacii bola, jedno oko sa jej ale zhorsilo v priebehu toho roka, jedno ostalo Ok. Tak ide na bezplatne dolaserovanie ... Citovat
pastorek Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Všetko sledujem a zoznam je už na nete. Predbežne 20 pežotov a 37 pežoťákov. ...len stále mi vrtá v hlave to Durkovo prekvapenie... Citovat
jkmtrnava Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 To nebolo prekvapenie, ale \"výkrik do tmy\":D:D:D:D Citovat
jkmtrnava Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 Len dodam, ze asi pridem sam ... Ako to tak vychadza, tak Lenka bude tiez 1-2 dni po operacii OKA. Ona uz na operacii bola, jedno oko sa jej ale zhorsilo v priebehu toho roka, jedno ostalo Ok. Tak ide na bezplatne dolaserovanie ... Držím palce, aby tá reklamácia vyšla:super, ved aj medzi doktormi sa majdu fušeri:grr Citovat
obaf Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 jkmtrnava: A naco by som isiel do TT. Videl si ty uz niekedy mapu:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 To prekvapenie bude podla mna ze sa tam kurit nebude :D Taky budeme vysmiaty Inak k Lenke, boli sme u druheho doktora, ktory jej to nezavisle pozeral, a povedal, ze to ma velmi pekne spravene ... Takze sa moc nejak neobavam... Citovat
Qcko Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 U laserovej operacie sa vzdy pocita s tym, ze sa moze stav mierne zhorsit, ale bezplatne to opravuju, segra na to ide tiez za chvilu, ako sa tak divam, je to akesi popularne:mrk Citovat
obaf Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Kaper: pridem so 406-kou, ked nebude chora:D (ked bola senica, tak sa liecila) Parkovisko je tam aj tak dost male:myslim [upravil dne 2/2/10 obaf] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Obaf, ved dojdi na jumperovi, a donho zaparkujeme nejaku 106 ku Popripade nejaku 206 ku ked 106 ka nebude A hned mame miesta a miesta Citovat
gedu Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 obaf: jkm to myslel tak že si spravíš výlet do TT a potom pôjdeš spolu s nami do Báhoňa. aspoň by si nešiel sám:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 JKM mapu nepotrebuje Kolaje nepuscááá Citovat
pastorek Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 JKM mapu nepotrebuje Kolaje nepuscááá ..toto nemá chybu...:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.