$ Torrez $ Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 no já si řikal že taky kola tak často neměnim že to vydržim v poho,ale jako měnit to sám je fakt peklo.No uvidíš.Ty pokličky jsi mi asi nezměřil co:myslim?O kolik půjde dolu předek? Citovat
wooody Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 je soráč..... a tedko to nezměřim, kola jsou u známího na opravu........ no předek pude o maximum, psaný je 85 ale co jsme se bavily tam to padne tak o 100 Citovat
$ Torrez $ Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 tak když si pak vzpomeneš tak napiš.Tak to bude hodně luxusní.Taky bych chtěl,ale bohužel je to auto na denni ježdění takže tohle už je extrem .To bude sedět na dorazech ne:D? Citovat
Rejty Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 uz se tesim az to dodelas a v TC budem stat spolu vedle sebe jako pažóti:) Citovat
wooody Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 nene bude to pružit, je to na to stavěný........ tak na dení ježdění to zvednu...... a stejně jezdim služebákem........ jinak rejty, já to tc nechci........ je to až moc komerční..... raši budu s klukama.... věrnej LOW & SLOW Citovat
$ Torrez $ Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 wooody:tiše závidim;).No nevěřim tomu že to budeš zvedat,protože to bude určitě takhle pecka:super Citovat
Rejty Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 urcite to zvedat nebudes...je s tim srani jako prase:-D na to budes srat..jen sem zvedavy na ten vys hup u vas u baraku co mate:-D jak to budes prejizdet:-D Citovat
wooody Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 tak sem to nevydržel, dneska sem byl za jedním mylím panem hejdou a ten mi předělal torzku s tím že si předek udělám sám..... bohužel nějak nám nešla povolit kost stabylizátoru.... potom co sme jeden torx ulomily a druhej ohly sem to nářadí z hračkárny zahodil.... ráno mám volat panu hejdovy jestli bude mít čas..... a v nej případě už se budeme zíta válet komplet... Citovat
Rejty Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Pan Hejda je frajer jak cyp..taky mne snizoval 206.....proste borec.-..!!!!! a luxus to je:) Citovat
kovi306 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 ty voe to je extreme, ale jinak se mi zdá že to auto je nějak nakřivo... a koukám že tě čeká repas zad. nápravy co? Citovat
$ Torrez $ Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 wooody:.Čekám na ten předek až to bude komplet,ale zatim good Citovat
wooody Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 nakrivo je nas dvur :-D dneska mi ten chlapek rikal ze naprava je v luxusnim stavu.... ze to snad jeste nevidel po 11 letech provozu...... Citovat
kovi306 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 aha tak to sry, ale kola sou trochu do Ačka že? jinak se těšim na předek at je to komplet:papa:potlesk Citovat
wooody Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 tak tedko sdem domluvil s panem Hejdou a vyjíždíme směr k němu na předek...... snad mu to pude a nebude se muset kupovat nový kosti..... Citovat
oni Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 muzu se zeptat o jakyho pana hejdu jde? je to ten od litomeric? domaci garaz a moc fajn chlapek?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.