Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

wooody's clean peugeot aneb Low&Slow........ novej mazlik

Recommended Posts

Odesláno

no já si řikal že taky kola tak často neměnim že to vydržim v poho,ale jako měnit to sám je fakt peklo.No uvidíš.Ty pokličky jsi mi asi nezměřil co:myslim?O kolik půjde dolu předek?

Odesláno

je soráč..... a tedko to nezměřim, kola jsou u známího na opravu........ no předek pude o maximum, psaný je 85 ale co jsme se bavily tam to padne tak o 100

Odesláno

tak když si pak vzpomeneš tak napiš;).Tak to bude hodně luxusní:o.Taky bych chtěl,ale bohužel je to auto na denni ježdění takže tohle už je extrem :fnuk.To bude sedět na dorazech ne:D?

Odesláno

nene bude to pružit, je to na to stavěný........ tak na dení ježdění to zvednu...... a stejně jezdim služebákem........ jinak rejty, já to tc nechci........ je to až moc komerční..... raši budu s klukama.... věrnej LOW & SLOW

Odesláno

urcite to zvedat nebudes...je s tim srani jako prase:-D na to budes srat..jen sem zvedavy na ten vys hup u vas u baraku co mate:-D jak to budes prejizdet:-D

Odesláno

tak sem to nevydržel, dneska sem byl za jedním mylím panem hejdou a ten mi předělal torzku s tím že si předek udělám sám..... bohužel nějak nám nešla povolit kost stabylizátoru.... potom co sme jeden torx ulomily a druhej ohly sem to nářadí z hračkárny zahodil.... ráno mám volat panu hejdovy jestli bude mít čas..... a v nej případě už se budeme zíta válet komplet...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...