Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

wooody's clean peugeot aneb Low&Slow........ novej mazlik

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

cca dva až tři zuby :-D cca 100mm

stejne kdyz to budes snizovat nepoznas o kolik zubu to sundas dolu,protoze to musis stejne vsecko vybouchat ven:-D

a pri tom vyndani se to vsecko namaze a podivas se kolik naprava vydrzi:P

Odesláno
Původně zaslal: $ Torrez $

wooody:a kur...:D.Tak to bude mazec.Někde jsem četl že se má přesazovat o jeden zub jinak že je to pro nápravu konečná.Ale v Anglii na to taky serou:D

jen pak chce poladit ventil na rozdeleni brzd jestli mas:)

Odesláno

Ak myslis obmedzovac brzdneho ucinku, tak ten sa da nastavit, ak ti este funguje vobec...

...inak ak ides s napravou dole, tak predpatie v torzke sa znizi nie? Ze naprava odide plati pri dvihani...mozno:aut

...uvidis, ak s nim nebudes jazdit denne, tak sa tomu nic nestane:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ak myslis obmedzovac brzdneho ucinku, tak ten sa da nastavit, ak ti este funguje vobec...

...inak ak ides s napravou dole, tak predpatie v torzke sa znizi nie? Ze naprava odide plati pri dvihani...mozno:aut

...uvidis, ak s nim nebudes jazdit denne, tak sa tomu nic nestane:cool:

mno kdyz to vsecko rozeberes....tak to bude porad stejne....protoze to vytahnes ..nastavis a vratis zpatky...takze to bude fungovat o par CM niz,ale zustane to stejne..sily a tak...

CO se tyce calouneni,nakup material a spachame to :):super

Odesláno

já jsem taky pro snížení co nejvíce to jde;).Dokud auto pořádně nelehne tak to neni ono:D.JInak výběr barvy je luxusní:potlesk:potlesk:potlesk.Hnědá barva mě vždycky lákala a v kombinaci s krémovou to bude hodně dobrý:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...