Rejty Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: wooody cca dva až tři zuby :-D cca 100mm stejne kdyz to budes snizovat nepoznas o kolik zubu to sundas dolu,protoze to musis stejne vsecko vybouchat ven:-D a pri tom vyndani se to vsecko namaze a podivas se kolik naprava vydrzi:P Citovat
$ Torrez $ Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 wooody:a kur....Tak to bude mazec.Někde jsem četl že se má přesazovat o jeden zub jinak že je to pro nápravu konečná.Ale v Anglii na to taky serou:D Citovat
Rejty Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: $ Torrez $ wooody:a kur....Tak to bude mazec.Někde jsem četl že se má přesazovat o jeden zub jinak že je to pro nápravu konečná.Ale v Anglii na to taky serou:D jen pak chce poladit ventil na rozdeleni brzd jestli mas:) Citovat
wooody Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 jo tak to netušim jestli tam nějakej je....... ale všetko se dá pořešit :-D Citovat
$ Torrez $ Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 tak to už nebude asi pak na každodení jízdu až napadne sníh:D Citovat
wooody Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 na každodení ježdění mám služebák..... todle bude vyjmečně a pouze za krásnýho počasý..... takej mazel... Citovat
Qcko Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Ak myslis obmedzovac brzdneho ucinku, tak ten sa da nastavit, ak ti este funguje vobec... ...inak ak ides s napravou dole, tak predpatie v torzke sa znizi nie? Ze naprava odide plati pri dvihani...mozno:aut ...uvidis, ak s nim nebudes jazdit denne, tak sa tomu nic nestane:cool: Citovat
$ Torrez $ Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 wooody:jo tak to má někdo štěstí.To by se mi taky líbilo a nebo aspon garáž Citovat
wooody Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 jo to já mám dvůr, garáž a dobrý kámoše se zkušenostma...... třeba rejtyho na čalounění :-D Citovat
Rejty Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: Qcko Ak myslis obmedzovac brzdneho ucinku, tak ten sa da nastavit, ak ti este funguje vobec... ...inak ak ides s napravou dole, tak predpatie v torzke sa znizi nie? Ze naprava odide plati pri dvihani...mozno:aut ...uvidis, ak s nim nebudes jazdit denne, tak sa tomu nic nestane:cool: mno kdyz to vsecko rozeberes....tak to bude porad stejne....protoze to vytahnes ..nastavis a vratis zpatky...takze to bude fungovat o par CM niz,ale zustane to stejne..sily a tak... CO se tyce calouneni,nakup material a spachame to Citovat
wooody Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 jistě..... komplet do krémova..... Citovat
Rejty Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 jak to rikali v TC..kdyz dojdou napady...jde se do kremové:-D:D:D:D:D:D Citovat
wooody Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 mno k hnědý co bude celolak to bude sedět Citovat
Rejty Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: wooody mno k hnědý co bude celolak to bude sedět :super:super:super:super Citovat
Qcko Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Rejty, tak ak sa vobec nic nezmeni, tak sa toho netreba bat:potlesk Citovat
$ Torrez $ Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 já jsem taky pro snížení co nejvíce to jde;).Dokud auto pořádně nelehne tak to neni ono:D.JInak výběr barvy je luxusní:potlesk:potlesk.Hnědá barva mě vždycky lákala a v kombinaci s krémovou to bude hodně dobrý Citovat
wooody Odesláno 24. leden 2010 Autor Odesláno 24. leden 2010 přemejšlim jak udělat masku, jestli zavařit komplet nebo nechat znak v masce a zavařit jenom kapotu....... viz photoshop Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.