Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

wooody's clean peugeot aneb Low&Slow........ novej mazlik

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Taky mám tyhle pneu,jen o palec menší.Docela mě překvapili,docela i držej

vravurisky sou cajk.....a drzej:)

Odesláno

jinak woody sem rad ze taky nekdo v UL fandi Pugu:)))))))paradni upa zmena..co v patek prijed ke kaufu:)))):papa

Odesláno

no já tam budu, ještě abys tam byl ty :-D... oni, dikes... čekal sem to horší, a ještě když sem projel myčkou to vypadá ještě líp... ale ještě je na nich hodně práce...

Odesláno

jeste jsem chtel dodat, co dokaze udelat s autem jenom podvozek a kola, ktery tomu padnou jako prdel na hrnec, chlapi, skoda ze ste z dali, hned bych dorazil za vama.

Odesláno

ještě přemejšlim do jaký barvy dát ty středy??? co by jste volily vy?? protože jsou poměrně místama odřený takže se překytujou zbrousej a pak nalakovat..... límec leštěný a střed??? černá??? nevim, fakt nevim... poraďte....

oni, tak někdy doraž, zase tak daleko to nejni... :-D my tam jsme každej pátek :-D

Odesláno
Původně zaslal: oni

jeste jsem chtel dodat, co dokaze udelat s autem jenom podvozek a kola, ktery tomu padnou jako prdel na hrnec, chlapi, skoda ze ste z dali, hned bych dorazil za vama.

z Mlady boleslavi je to jen 100KM:-D ji jinak honzo barvu bych dal do auta a pridal bych perlet do klaar laku:))))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...