309GT Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Já na to bral lakožrouta,i když by ti to sundalo jen barvu a lak tak pak zbrousit plnič je hračka a půl práce hotovo;) Jinak tuhle práci ti nezávidim,dělal jsem na auto 2 nebo 3 sady:myslim a vím že je to oser:nevim Ale stojí to za to Citovat
wooody Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 mno já si koupil lakožrouta, ale on leptá hliník, toho sem si nevšiml...... ale zejtra ho skočim koupit... teda snad... Citovat
309GT Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Mě to s kolama neudělalo nic,ale já nemám z ALU:D A neber to moc hrubejma smirkama,akorát si přiděláš práci a výsledek bude na hovno - poškrábanej,..... Citovat
wooody Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 jel sem stovkou.......tu barvu, tedko pojedu 180 a a vejs..... Citovat
kalio306 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 je to fuška to ideš len limce alebo aj čelá ?? je to robota na polku zimy držim palce Citovat
MIHUL Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 to bych to radeji odvezl nekomu do soustruhu aby to skrtnul,pekne ti limec zarovna,zmizej ty hruby skraby a pak to jen dolestit a stredy striknout...takhle se stim budes pekne peklit... [upravil dne 5/4/10 MIHUL] Citovat
Rejty Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: MIHUL to bych to radeji odvezl nekomu do soustruhu aby to skrtnul,pekne ti limec zarovna,zmizej ty hruby skraby a pak to jen dolestit a stredy striknout...takhle se stim budes pekne peklit... [upravil dne 5/4/10 MIHUL] lepsi smirky nez soustruh:) o hodne lepsi Citovat
MIHUL Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 to nevim co na tom muze byt lepsiho,u toho ti schorej ruce nez to obrousis aby to vypadalo,nerikam ze to nechat stoceny po soustuhu,proste si tim ulehcit praci a pak to vzit jemnym a slestit... Citovat
Linkisek Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: wooody jel sem stovkou.......tu barvu, tedko pojedu 180 a a vejs..... I když to 100 jde určitě taky dobře, odlakovačem nebo ocelovým kartáčem v brusce by to bylo rychlejší a nenadělal bys takové rýhy, které bude velmi pracné rozleštit, né-li nemožné, ale vše záleží na leštící pastě ... Citovat
wooody Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 zatim ta 100 je ok.... ale zkusim teda ti barvožroutem vzít někde vnitřní stranu kola, když to z kolem nic neudělá tak to asi tim vemu.... nebo vemu vrtačku a kotouč na to.... Citovat
Linkisek Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: wooody zatim ta 100 je ok.... ale zkusim teda ti barvožroutem vzít někde vnitřní stranu kola, když to z kolem nic neudělá tak to asi tim vemu.... nebo vemu vrtačku a kotouč na to.... Tu vrtačku raději nee ,nejen, že pravděpodobně nebude mít dostatek otáček, ale kartáč nesmí jít kolmo na plochu, jistě by nadělal ještě větší neplechu než ta 100 smirek. Citovat
wooody Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 já sem myslel povrchově, jenom tu barvu.... myslel sem kotouč se šmirglem, ne drátěnej..... Citovat
kalio306 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 drateny určite nerieš ak šmirglovy tak tiež radšej jemnejši vrtačka sa isto hodi pri finalizácii inak to maš v plane obut ešte tuto sezonu ??? Citovat
wooody Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 pokud seženu gumy tak jo.... uvidim kolik my zbyde tedko z březnový výplaty... chtěl bych koupit ty gumy.... ale mám toho hodně na zaplacení.... ale musej bejt nejdříve hotový, od tedko už bych měl mít volný vejkendy, tak snad to už pujde Citovat
kalio306 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 ja som leštil komplet kolesa od predu od zadu a ti poviem celu zimu teda mojim tempom a z prestávkami ale zaleži aj na to čo najdeš pod tym lakom ja som mal ten disk po odstránení taký drsný a len prerovnať ten povrch 220tkou aby bola prva kresba suvisla a mohol som ist na jemnejšie šmirgle tak to bol porod ale ak hovoriš že to leštene limce malo a len ich daky šikovny nastriekal tak daš dole farbu ( inak to by bolo ozaj vyhodne tym odstraňovačom naterov ) a mal by ostať pekny povrch prebehnut dakym jemnym šmirglom 400,600,800,1000,2000 a potom už len vrtačka 3000 otačok brusna pasta vhodny kotuč a bude ako zrkadlo a ideš len limce alebo aj čela?? [upravil dne 5/4/10 kalio306] Citovat
wooody Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 chtěl sem celý, ale letos asi jenom límce...... Citovat
wooody Odesláno 19. duben 2010 Autor Odesláno 19. duben 2010 tak zejtra dorazej gumy..... bohužel to padlo na tu nejlevněkí možnost \'Bravuris 2 195/45 R16, sehnal sem je za dobrej peníz, tak prozatím tam vydržej a budou se shánět ty uzoučký... Citovat
309GT Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Taky mám tyhle pneu,jen o palec menší.Docela mě překvapili,docela i držej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.