Lord Back Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Mam menší problém nenašel jsem žádnou škvírku na protažení plus kabelu na zesík. Koupil jsem zesík alpine a bednu se dvěma woofry alpine o průměru 30 cm. K zesíku už mam natažený kabely: od rádia na zvuk, od rádia na sepnutí zesíku, plus kostru kterou jsem napojil pod šroubek na kostře v kufru ale plusák jsem dotáhnul jen k protipožární přepážce a dál není kudy. chtěl jsem se jen poradit než vemu vrtačku a udělam nějakou prasečinu je tu někdo kdo to už dělal a našel kudy tudy. Už jsem to dělal na hodně autech ale vím že s peugeotama to bývá problém u 306ky to bylo podobné ale tam jsem zase našel pořádnou žílu pod přístrojovkou tak jsem to dal k ní ale tady není kam. byl bych zpokojenej kdyby to bylo až na baterce at něco nepřetěžuju ale kudy mam protáhnout kabel o průměru mého malíčku když tam není dirka ani na špendlík Citovat
R1kimi Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Ja som použil zaslepenú gumovú priechodku pod brzdovým valcom... niekto to tu mal aj vyfotené ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.