Dundee Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Mám blbej dotaz: Může se ventil v motoru ohnout jiným způsobem, než že přeskočí rozvod? (např. tim, že by se přidřel nebo něco jinýho) Je mi totiž záhadou, jak by se mi v motoru mohl ohnout ventil, kdyby nepřeskočil rozvodovej řemen. Citovat
pp205 Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 NNNEEEEE Dundee uz se prober a bez jim dat do drzky ze z tebe delaj vocase posraly rozvody a ted zkousej cokoli aby to nemusely platit !!! Citovat
pastorek Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Príčin môže byť viacej. - zle nastavené rozvody - preskočený remeň - cudzie teleso v spaľovacom priestore - zle pohyblivý ventil vo vodítku - viaznúce zvihátko - zlomená vačka - prasknutá vratná pružina - vypadnuté zaisťovacie kuželky - pretočenie motora Pri prvých dvoch a poslednom to väčšinou odnesú viaceré ventily. [upravil dne 29/12/09 pastorek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.