Peugeot_22 Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: punkac Původně zaslal: Peugeot_22 Původně zaslal: Burisek no nevím z fotek to není vidět,ale pokud děláš celý předek na new model,tak by to chtělo i haupnu.....,a koukal jsem máš tam čerpadlo Bosch nebo Lucas ?? Podle první fotky to vypadá na Bosche.... koukám sportovní vzduch.filtr.....,je poznat nějaký rozdíl ?? [upravil dne 5/1/10 Burisek] ten predek mam doma uz kompletni i s haupnou samozrejme;)akorat mi jeste chybi predni naraznik az bude fotky z prestavby hned dodam:)jo jo jinak je tam bosch a ten filtr zda se mi že motor jde líp vytočit:)ale je to jen zatim musim nak doresit aby mi tam neslo teplo od motoru jinak 2.1TD:super No to teda nevím , není to jen o \"lepším zvuku motoru\"?? už jen to, že to není odstíněné od tepla motoru a chladiče, ty defakto nutíš ten filtr nasávat horkej vzduch přím od chladiče :D:D Proč je asi origo filtr v airboxu a přívod vzduchu je daleko od motoru a chladiče?..... dyt rikam ze to musim predelat:Dje to foceny minulou zimu aktualne to mam zase origo:super Citovat
JardaMoj Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: čakom ja to neodsuzuju. starej model se mi prostě libí víc tak tak me taky Citovat
Peugeot_22 Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: JardaMoj Původně zaslal: čakom ja to neodsuzuju. starej model se mi prostě libí víc tak tak me taky dyt jo proto taky mam starej model az na ten predek teda:Djinak supr kára a ten motor.....hm:aut no...kola by se mi taky líbily:D:super Citovat
Peugeot_22 Odesláno 17. duben 2010 Autor Odesláno 17. duben 2010 dneska se udělalo pěkně tak sem se pustil do palubky v průběhu měsíce se pustim do sedaček z coupe aby byl interier tak nák kompletní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.