Tom306Sedan Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 pekna 406 dalsi ze severu jak rika woody sever se rozjizi:-D KOukam ze zaucujes novyho automechanika ten co ti neni kolo aspon se neco nauci kdyz uz je ve tretaku ve skole:-D zda se nemylim:D Citovat
Peugeot_22 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Tom306Sedan pekna 406 dalsi ze severu jak rika woody sever se rozjizi:-D KOukam ze zaucujes novyho automechanika ten co ti neni kolo aspon se neco nauci kdyz uz je ve tretaku ve skole:-D zda se nemylim:D Myslim ze si to odhad skoro presne:D Citovat
Peugeot_22 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: 309GT Pěkná 406ka:potlesk Dík:)jo a 309 GTI spí v garazi hned jak to pocasi dovolí tak nahodim foto:super Citovat
Tom306Sedan Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 no jo a jeste ti muzu rict ze je to v Moste ve vekebudicich:-D taky jsem od tamtut nedavno vypadl:-D Původně zaslal: Peugeot_22 Původně zaslal: Tom306Sedan pekna 406 dalsi ze severu jak rika woody sever se rozjizi:-D KOukam ze zaucujes novyho automechanika ten co ti neni kolo aspon se neco nauci kdyz uz je ve tretaku ve skole:-D zda se nemylim:D Myslim ze si to odhad skoro presne:D Citovat
Peugeot_22 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Tom306Sedan no jo a jeste ti muzu rict ze je to v Moste ve vekebudicich:-D taky jsem od tamtut nedavno vypadl:-D Původně zaslal: Peugeot_22 Původně zaslal: Tom306Sedan pekna 406 dalsi ze severu jak rika woody sever se rozjizi:-D KOukam ze zaucujes novyho automechanika ten co ti neni kolo aspon se neco nauci kdyz uz je ve tretaku ve skole:-D zda se nemylim:D Myslim ze si to odhad skoro presne:D jo jo presne tak:D Citovat
309GT Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Peugeot_22 Původně zaslal: 309GT Pěkná 406ka:potlesk Dík:)jo a 309 GTI spí v garazi hned jak to pocasi dovolí tak nahodim foto:super Už se těšim:super Citovat
Peugeot_22 Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 malá zkouška ještě než přišla zima Citovat
Peugeot_22 Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 Už mam doma komplet predek na new model teda až na predni naraznik:grrnevite nekdo o nakim? Citovat
Peugeot_22 Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: čakom neee eee! to nedělej ja wim ze tady na foru se to dost odsuzuje newim teda proč ale to je kazdyho nazor:)a ten ja nikomu neberu:super mam v planu i jiny veci podvozek,kola a interier myslim ze to zas nebude tak strasny no...nechame se překvapit:) Citovat
Peugeot_22 Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 jeste sem nasel jednu fotku kdyz sem strikal vrtule:)foceno mobilem:bacha Citovat
Burisek Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 no nevím z fotek to není vidět,ale pokud děláš celý předek na new model,tak by to chtělo i haupnu.....,a koukal jsem máš tam čerpadlo Bosch nebo Lucas ?? Podle první fotky to vypadá na Bosche.... koukám sportovní vzduch.filtr.....,je poznat nějaký rozdíl ?? [upravil dne 5/1/10 Burisek] Citovat
Peugeot_22 Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: Burisek no nevím z fotek to není vidět,ale pokud děláš celý předek na new model,tak by to chtělo i haupnu.....,a koukal jsem máš tam čerpadlo Bosch nebo Lucas ?? Podle první fotky to vypadá na Bosche.... koukám sportovní vzduch.filtr.....,je poznat nějaký rozdíl ?? [upravil dne 5/1/10 Burisek] ten predek mam doma uz kompletni i s haupnou samozrejme;)akorat mi jeste chybi predni naraznik az bude fotky z prestavby hned dodam:)jo jo jinak je tam bosch a ten filtr zda se mi že motor jde líp vytočit:)ale je to jen zatim musim nak doresit aby mi tam neslo teplo od motoru jinak 2.1TD:super Citovat
čakom Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 ja to neodsuzuju. starej model se mi prostě libí víc Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: Peugeot_22 Původně zaslal: Burisek no nevím z fotek to není vidět,ale pokud děláš celý předek na new model,tak by to chtělo i haupnu.....,a koukal jsem máš tam čerpadlo Bosch nebo Lucas ?? Podle první fotky to vypadá na Bosche.... koukám sportovní vzduch.filtr.....,je poznat nějaký rozdíl ?? [upravil dne 5/1/10 Burisek] ten predek mam doma uz kompletni i s haupnou samozrejme;)akorat mi jeste chybi predni naraznik az bude fotky z prestavby hned dodam:)jo jo jinak je tam bosch a ten filtr zda se mi že motor jde líp vytočit:)ale je to jen zatim musim nak doresit aby mi tam neslo teplo od motoru jinak 2.1TD:super No to teda nevím , není to jen o \"lepším zvuku motoru\"?? už jen to, že to není odstíněné od tepla motoru a chladiče, ty defakto nutíš ten filtr nasávat horkej vzduch přím od chladiče :D:D Proč je asi origo filtr v airboxu a přívod vzduchu je daleko od motoru a chladiče?..... Citovat
Peugeot_22 Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: čakom ja to neodsuzuju. starej model se mi prostě libí víc jj je to videt me se taky libi ae tak chci zkusit zase neco jinyho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.