Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja jeste k tem zadnim svetlum.. taky bych tam nechal old model. ja i moji znami co prubezne sledujeme ruzne modely aut jsme se jednotne shodly ze facelift na 406 je mooooc dobry vpredu ale v zadu jednoznacne stara svetla hezci! mas to takhle uplne super:super

Jeste bych to posadil na 16tky origo z 406 coupe..

Odesláno
Původně zaslal: a.l.k.a

ja jeste k tem zadnim svetlum.. taky bych tam nechal old model. ja i moji znami co prubezne sledujeme ruzne modely aut jsme se jednotne shodly ze facelift na 406 je mooooc dobry vpredu ale v zadu jednoznacne stara svetla hezci! mas to takhle uplne super:super

Jeste bych to posadil na 16tky origo z 406 coupe..

zadek zůstává akorád budu asi dávat do zadu ty bílí světla,kola chci 17-tky bud atlantis nebo challenger:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

možná budu prodávat svoji 406 naskytla se mi koupě coupe auto bych nechal tak jak je stím že ještě nechám nalakovat kapotu cenu bych si představoval tak 50 000;)

[upravil dne 28/6/10 Peugeot_22]

Odesláno

ty jooo, pročetl jsem celý vlákno..... Moc hezký auto a spousta práce v něm precizně udělaná. Nechápu proč se ho chceš zbavit výměnou za kupé... Ale jo chápu :D Mě už není bohužel 20 :D . Jinak veškerý úpravy nikdo nedocení a hlavně nezaplatí. Nechceš si ho nechat na pohodový ježdění (nějak na ty dvajedničky tédé předělaný na bosche tu na klubu trpím :) )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...