Dopiťák Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 mno jestli je stejnej to se uvidi podle cisla co je na snimaci.. ale snimac na rychlost bude urcite stejnej... a s tim otackomerem to podle me pujde tak ze jen vymeni ten stitek na otacky motoru... kua kdybys nebyl na druhe strane republiky bylo by to lepsi.. ale kazdopadne se to da odskouset jestli budou sedet otacky bo nebudou.. a co sem koukal na kabelaze pod palubkou tak sou stejny jak na diesel tak na benzin.. jinak bral bych i can konektor udelam si pak all jak no novym modelu... [upravil dne 26/12/09 tommas11] Citovat
majk306 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 skusim zitra najit iten kabel do toho snimače ma 3pin. Citovat
Dopiťák Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 kua ja si dam jeste cvicne palubku dolu zkrz ten beep and park to zase neco v peugeotu vymyslely:roll Citovat
Dopiťák Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 dolly jak si rozdelaval tu propojku motor-->interier nechci to nejak trhat? davals to dolu nejdriv z interieru nebo mot? je tam jen ten jeden sroub uprostred bo tam sou jeste nejaky? Citovat
dolly1010 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Jen šroub uprostřed a dva čepy, který to držej na strávným místě (viz. obrázek vejš) Vyšrouboval jsem šrou a rozpojil. Ten druhej kus jakoby zapadne do interiéru (není ničim přidělanej). [upravil dne 26.12. 09 dolly1010] Citovat
oni Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 teda jestli rozchodis ty novy budiky,tak me nas....:D:D, no ja si myslim ze to nedas, staci spocitat piny na starym budiku a na novym budiku! musej souhlasit, jinak,ja mam pocit,ze novy budiky uz maj v sobe nejaky ridici prvek na signaly, coz stary budiky mit nebudou! co se tyce otackomeru z diesela,to bude ukazovat jinak,uz jsem to tady resil! jak ste tady probirali ty nahony na rychlomer,tak jsou tri,mechanickej,eletrickej a mechanickoeletrickej. Citovat
Dopiťák Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Oni: a ten nahon pasuje z diesela na benzin? myslim ten elektrickej.. + co sem nasel jedno zapojeni tak to nebude problem...jen to bude mr.... s kablikama a ten ridici prvek na signaly to je podle me propojeni na zasuvku CAN aby se daly nastavit servisni intervaly coz nebude problem.. a kozdopadne do toho pujdu uz sem se rozhodl.. BTW: oni nesmis pocitat piny new pristrojak muze mit navic kontrolku nebo nejakou kravinku + sou tam jeste hodiny atd ... + nikde sem nenasel ze by mel pristrojak propojeni z RJ motoru...takze jedinej problem budou signaly na otackomer + rychlomer..zbytek sou jen zarovky v obvodu.. Vecer pridam fotky .. auti uz mam komlet rozdelany(tedy az ne ten BIG pin,nejde ven kua) zitra obednam topeni (preventivne to vymenim,pak uz se mi to nebu chtit rozdelavat) Dolly:sroubek uprostred mam povolenej a co sem koukal do *jak na to* tak by to melo jit nejdriv ze strany od motoru..kua nechcu za to nejak moc tahat..ale nejak to bude muset jit vcera sem uz na to nemel nervy tak sem si to nechal na dnesek [upravil dne 27/12/09 tommas11] [upravil dne 27/12/09 tommas11] Citovat
dolly1010 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Představ si, jak jde \"těžko\" vytáhnout relátko, který má třeba jen 4 piny. Teď si představ konektror, kterej jich má mrtě. Mě taky nešel zrovna nejlehčejc. Stačilo zabrat Ale ať ho neurveš Přemejšlím, jestli jsem ho nepáčil šroubovákama PS.: Na ty matice jsem zapoměl. Myslel, jsem, že to jsou jen čepy. Ale na funkci (ani rostlináře) to vliv nemá. Nejdřív konektor rozděláš, pak odšroubuješ matice [upravil dne 27.12. 09 dolly1010] Citovat
Dopiťák Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 je tam i kontrolka pasu...proto tolik pinu ..a vsechny nejsou zapojeny Citovat
majk306 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 čau kabel je:mrk [upravil dne 27/12/09 majk306] Citovat
Dopiťák Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 oki a jakej kabel? ten na nahon nebo do pristrojaku? Sry tet tak na to koukam a to je ten nahon ... oki super a je ok? a co ty konektory na pristrojak?? [upravil dne 27/12/09 tommas11] Citovat
majk306 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 jo je funkčni,ted ty svorkovnice do budiku,,ty mě zamestnavaš Citovat
oni Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 ale tohle snimac rychlosti a rychlosti a rychlost je stejna pro naftak a benzin, rozdilny jsou otacky. jinak nemas pravdu,ja mel prave eletrickej nahon,dal jsem tam lanko a auto na maly otacky cukalo,takze propojeni s RJ je, chybelo RJ informace od rychlosti! no presne pocet sedet nebude,ale tak priblizne! jako drzim ti palec,jestli to ropzchodis,tak bude prvni a pujdu v tvych stopach! Citovat
Dopiťák Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 mno ja mam mechanickej tak nevidim problem s tim pristrojakem....moje RJM by nemela byt pripojena na pristroje...maximalne otacky ...ale tohle budu resit presne v tu dobu kdy budu mit vsechno doma..a zapojovat ..tet momentalne vytahuju ven kkoberec:D Citovat
Dopiťák Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 jo oni mas pravdu tet sem koukal do toho planku a je tam prepojka do RJmotoru ale to by nemel byt problem ... Mno a s tim nahonem na tachac tim sem nemyslel jestli to ukazuje stejne jak pro diesel tak pro benzin ale to jestli ma stejnej tvar atd aby to padle z diesela..ale to bude asi stejny mno uvidime BTW:majky ten snimac se da vytahnout z toho hlinikovyho kusu? ONI:jaky sou konektory na new tlacitkach na okna? stejny jako u old?+ jak padly ty tapeciry nemusels neco predelavat?nejaky drzaky atd? Majku jak to s tebou vypada? [upravil dne 27/12/09 tommas11] [upravil dne 28/12/09 tommas11] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.