Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kabelaz.. z mot.casti -->interieru+hleda se skuseny 306 elektrikar,popripade schema

Recommended Posts

Odesláno

mno jestli je stejnej to se uvidi podle cisla co je na snimaci.. ale snimac na rychlost bude urcite stejnej... a s tim otackomerem to podle me pujde tak ze jen vymeni ten stitek na otacky motoru... kua kdybys nebyl na druhe strane republiky bylo by to lepsi.. :D ale kazdopadne se to da odskouset jestli budou sedet otacky bo nebudou..

a co sem koukal na kabelaze pod palubkou tak sou stejny jak na diesel tak na benzin..

jinak bral bych i can konektor :D udelam si pak all jak no novym modelu...

[upravil dne 26/12/09 tommas11]

Odesláno

Jen šroub uprostřed a dva čepy, který to držej na strávným místě (viz. obrázek vejš)

Vyšrouboval jsem šrou a rozpojil. Ten druhej kus jakoby zapadne do interiéru (není ničim přidělanej).

[upravil dne 26.12. 09 dolly1010]

Odesláno

teda jestli rozchodis ty novy budiky,tak me nas....:D:D:D, no ja si myslim ze to nedas, staci spocitat piny na starym budiku a na novym budiku! musej souhlasit, jinak,ja mam pocit,ze novy budiky uz maj v sobe nejaky ridici prvek na signaly, coz stary budiky mit nebudou! co se tyce otackomeru z diesela,to bude ukazovat jinak,uz jsem to tady resil! jak ste tady probirali ty nahony na rychlomer,tak jsou tri,mechanickej,eletrickej a mechanickoeletrickej.

Odesláno

Oni: a ten nahon pasuje z diesela na benzin? myslim ten elektrickej..

+ co sem nasel jedno zapojeni tak to nebude problem...jen to bude mr.... s kablikama a ten ridici prvek na signaly to je podle me propojeni na zasuvku CAN aby se daly nastavit servisni intervaly coz nebude problem..

a kozdopadne do toho pujdu uz sem se rozhodl..

BTW: oni nesmis pocitat piny :D new pristrojak muze mit navic kontrolku nebo nejakou kravinku + sou tam jeste hodiny atd ...

+ nikde sem nenasel ze by mel pristrojak propojeni z RJ motoru...takze jedinej problem budou signaly na otackomer + rychlomer..zbytek sou jen zarovky v obvodu..

Vecer pridam fotky .. auti uz mam komlet rozdelany(tedy az ne ten BIG pin,nejde ven kua) zitra obednam topeni (preventivne to vymenim,pak uz se mi to nebu chtit rozdelavat)

Dolly:sroubek uprostred mam povolenej a co sem koukal do *jak na to* tak by to melo jit nejdriv ze strany od motoru..kua nechcu za to nejak moc tahat..ale nejak to bude muset jit :myslim vcera sem uz na to nemel nervy tak sem si to nechal na dnesek :D

[upravil dne 27/12/09 tommas11]

post-0-14109611781486_thumb.jpg

Odesláno

Představ si, jak jde \"těžko\" vytáhnout relátko, který má třeba jen 4 piny. Teď si představ konektror, kterej jich má mrtě. Mě taky nešel zrovna nejlehčejc. Stačilo zabrat :) Ale ať ho neurveš :D

Přemejšlím, jestli jsem ho nepáčil šroubovákama :myslim

PS.: Na ty matice jsem zapoměl. Myslel, jsem, že to jsou jen čepy. Ale na funkci (ani rostlináře) to vliv nemá. Nejdřív konektor rozděláš, pak odšroubuješ matice ;)

[upravil dne 27.12. 09 dolly1010]

Odesláno

oki a jakej kabel? ten na nahon nebo do pristrojaku?:myslim

Sry tet tak na to koukam a to je ten nahon ... oki super a je ok?

a co ty konektory na pristrojak??

Odesláno

ale tohle snimac rychlosti a rychlosti a rychlost je stejna pro naftak a benzin, rozdilny jsou otacky. jinak nemas pravdu,ja mel prave eletrickej nahon,dal jsem tam lanko a auto na maly otacky cukalo,takze propojeni s RJ je, chybelo RJ informace od rychlosti! no presne pocet sedet nebude,ale tak priblizne! jako drzim ti palec,jestli to ropzchodis,tak bude prvni a pujdu v tvych stopach!

Odesláno

mno ja mam mechanickej tak nevidim problem s tim pristrojakem....moje RJM by nemela byt pripojena na pristroje...maximalne otacky ...ale tohle budu resit presne v tu dobu kdy budu mit vsechno doma..a zapojovat ..tet momentalne vytahuju ven kkoberec:D

Odesláno

jo oni mas pravdu tet sem koukal do toho planku a je tam prepojka do RJmotoru ale to by nemel byt problem ...

Mno a s tim nahonem na tachac tim sem nemyslel jestli to ukazuje stejne jak pro diesel tak pro benzin ale to jestli ma stejnej tvar atd aby to padle z diesela..ale to bude asi stejny :D mno uvidime :D

BTW:majky ten snimac se da vytahnout z toho hlinikovyho kusu?

ONI:jaky sou konektory na new tlacitkach na okna? stejny jako u old?+ jak padly ty tapeciry nemusels neco predelavat?nejaky drzaky atd?:myslim

Majku jak to s tebou vypada?

[upravil dne 28/12/09 tommas11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...