g.o.jirka Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Ahoj, mám problém od rána mi to netopí, vůbec to nefouká ani studený vzduch ikdyž to dám na 4,po několika kilometrech co se auto ohřálo na normální teplotu (cca 85°C) to pořád netopí.Co to může být? Třeba prasklá pojistka a na jakém místě?Díky za rady Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Koukni na 21ku a na 5ku pojistku. Pokud to bude v pohodě mrkni se na tepelnou pojistku nebo nějakej předřadnej odpor nad větrákem (viz. obrázek) [upravil dne 21.12. 09 dolly1010] Citovat
g.o.jirka Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 ok díky zítra se na to podívám Citovat
g.o.jirka Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 tak pojistky jsou v pořádku, rozebral sem i ventilátor ale furt nic, jak poznám že ty předřadný odpory fungují správně? Citovat
dolly1010 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Napoj ventilátor na 12V, jestli se roztočí. Ty předřadný odpory jdou vytáhnout. Pootoč s tím a odpoj z konektoru (je to na bajonetu). Potom to prozkoumej (jsou to jen smotaný drátky) jestli nejsou přepálený. Měřákem změř, jestli není přerušená (asi) tepelná pojitka (takove menší váleček). Pokud to nebude fungovat koukni, jestli je OK relátko: [upravil dne 27.12. 09 dolly1010] Citovat
Rossík Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 mě to taky přestalo foukat... je to hrůza Citovat
samot0506 Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Zdar to samé jsem řešil u mého rendy tady je rada bud to vyměn tento odpor aspon 16A nebo já to vyřešil že sem tam napájel slabí měd.drátek a nebo objednej nový cena cca 600kč u mě funguje ten drátek doba opravy půl hod.se vším všudy:roker Citovat
g.o.jirka Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 Ventilátor se už roztočil díky jiným odporům, na těch starých odešla ta teplotní pojistka a jeden ten vynutý odpor byl vyhřátý. Za odpory děkuji ještě jednou členovi Voighta. Tak a teď musím vyřešit to že ventilátor se začal točit ale z výdechů nefouká vzduch takže asi nějaká chyba na těsnosti ventilátoru že to nemá sílů a nebo sem ho blbec zapojil obráceně a vzduch tahá dovnitř. Všem členům moc velký dík za pomoc a všem přeji štastný nový rok. Citovat
Kastanyi Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Omlouvám se, vždy sem přijdu jen když mám problém... jeden problém na dálku, tátovi na p306 sedan r.2000 najednou pískul ventilátor a už nejde vůbec, čím začít? Pojistka a dál? Budu to dělat ve čtvrtek, tak s předstihem sháním informace. Má klimu... je tam nějaký vzduchový filtr do kabiny? Ventilátor na mém 306 bez klimy fouká víc. Předem moc děkuju za všechny rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.