Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

je to dot mozne ale olej by nemal tak vadit ako filtre - vzduchovy a palivovy. Mne sa upravila spotreba po vymene oleja . takisto by som povedal aj od kvality paliva. urcite vacsiu spotrebu mas ked tankujes na pumpach ako Jurki ci nejaka ta dedinska pumpa :o. nekvalitne palivo pripadne miesane z hoci cim , je urcite vyssia spotreba :D

Odesláno

Mno podle me 15 litru je na 1.6ku break DOST a urcite to neni normalni..jelikoz kamos ma 1,6 kabrio a ma spotrebu bez strechy 13,5litru (a bez strechy mas nejvetsi odpor vzduchu co muze na 306ce bejt)Takze to nebude normalni..

A normalni nebude i to ze se ti auto za 12km neohreje..

Resil bych asi termostat (asi bude mit furt otevrenej okruh) -je to jako kdyz jedes porad na sitic

Potom svicky -kdyz sou moc spatny taky stoupa spotreba

Pak uz bys mel jezdit do 10ky i v -20kach(pokud tam nemas jeste spatni cidlo teploty chladici kapaliny.)

Odesláno

No mě dělala takovou spotřebu vadná lambdasonda. Svíčky byly černé jako bota.To,že se ti nezahřeje bude asi vadný termostat. Vadnou lambdu nebo čidlo bezpečně určí diagnostika.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...