Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrej, nevěděl by někdo alespoň přibližné rozměry mlhovek do xskového nárazníku pro 306ku do roku 97???Přemýšlím o denním svícení, ale nechci aby to vypadalo blbě jelikož světla pro denní svícení je většinou ve slabších proužkách...aby nebyla díra na mlhu a v tom tenký pruh. Proto bych rád porovnal rozměry a poté se rozhodl..díky za info

Odesláno

XS naraznik z 97roku? trosku to pribliz....jelikos v te dobe (jestli se nemilim) se davaly 2 starej a novej...

Jinak u 306ky se to vyresit jinak elegantne a vypada to jak na audi..jen si sezen diodovy pasky(ohebny) a nalep to pod svetla ...vyhoda tech pasku je ze si to muzes udelat na jakej romer chces (daje se skratit)

Odesláno

...psal jsem do roku 97,tudíž jsem myslel ten starej xskovej nárazník. Ty pásky asi nebudou tak špatná věc...to se dá přímo do světel na spodní stranu??? A k těm mlhovkách...co jsem koukal tak origo jsou dost mastný,šli by tam rozměrově třeba z fáčka který jsou desetkrát levnější???Nemám totiž šajnu o těch rozměrech...nebo nechce někdo levně ony mlhovky prodat?? :aut

Odesláno

Ten LED pásek by se dal dobře dodělat do tý lišty co je pod světlem.Tím by odpadlo rozebírání světla.Jednu dobu jsem to měl v hlavě,pak jsem koupil angely a nápad šel k ledu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...