stres3dcz Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Zdravicko potrebuju poradit - i kdyz mam teplotu tesne pod 90(normalni jizda) tak to vubec netopi jak by melo. Jde mi o tohle - jak je prepinani klapky tak to sice prepina ale takhle- 1 poloha - ma to foukat na okno + na me => vysledek na me fouka takovy teply v mrazech spis vlazny vzduch a na predni sklo studenej, jak jsou takovy ty maly otvurky na odmlzeni oken nalevo a napravo tak z tech taky zima(nad uzaviratelnyma bocnima pruduchama), zbytek nic 2 poloha ma to na okno na me a na nohy => to sami co minule akorat mi jeste zacal trosku foukat studenej vzduch k noham:bacha 3poloha ma to na nohy + na me => fouka to studenejsi vzduch nez na me nez v poloze 1 a2 4poloha - jenom ty horni => vlaznej vetrik studenejsi nez pri 1a2 poloze. Asi bude neco s klapkou co? musim jezdit v bunde jinak bych zmrznul a taky to zacne foukat aspon trosku naznak teplyho vzduchu az hrozne dlouho... kamos mel to samy jako ja akorat motor s vicebod. strikem a topilu mu to daleko driv nez me a oproti me jak ku.va Jeste se bojim ze je zacpanej ten chladic v topeni protoze zenska predemnou nejakou dobu jezdila s prasklym tesnenim pod palici a ten bordel co tam byl v chladici kapaline:blicismajlik Co mi poradite? co sem koukal tak na vyndani toho chladice je potreba sundat celou pristrojovku to fakt ne:ticho Hlavne bych chtel vyresit tu klapku aby to fachalo jak ma.. treba se mi uplne neotvira klapka co mi otvira vzduch pres ten chladic - jak vubec funguje ta regulace teploty? Dik za rady Citovat
Qcko Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 No zacnem s takou banalitou...mas dobre odvzdusneny okruh? Mozno mas upchatu nejaku trubku, dufaj, ze ta to nedozenie k vymene alebo vyberanie radiatora ... dolly1010 ti o tom porozprava pribeh:mrk Citovat
kecod Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 mne sa zase zda ze to kuri nejak slabsie ako som vymenil chladic a aj motor sa nejak pomalsie zohrieva ked stojim na mieste mam 1.4 a daval som tam chladic z 1.6 je o 5 cm dlksi z ebi to robilo to? Citovat
stres3dcz Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 odvdusneno nekolikrat - auto mam pres rok tak sem minulou zimu to zkousel nejak udelat.. odvzdusneni nepomaha.. mam zkusit koupit takovu tu sracku jak to vycisti chladici soustavu? nebo da se odpojit radiator u motoru jak sou ty dve hadice(jeste sem na to poradne nekoukal) a zkusit to profouknout komresorem:myslim ? auto netopilo poradne ani kdyz sem ho mel ze servisu s udelanym tesnenim pod palici atd. pred rokem kdyz povolim ovzdusnovak tak si oparim ruku jaka jde z toho kapalina.. otazka je zdali je to pruchozi. Jde mi hlavne o to ze mi to na predni sklo fouka uplne ledovej vzduch - to bych typoval na to ze je neco s klapkou da se k tomu nejak normalne dostat (bez sundani palubovky)? jeste mi obcas piska vetrak.. Citovat
kovi306 Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 a máš pořád stejnou teplotu vzduchu? nebo když dáš na modrý tak je ledovej a když na červený je teplejší aspon trochu? pokud ne, a byla by teplota pořád stejná tak bys moh mít jen to lanko od teploty vypadlý... Citovat
Creams Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 No já mám obdobný problém ... ale spíše mě trápi teplota auta. Drží mi stále na 80C a nejde ani o stupeň nahoru ani dolu za jízdy ... jedině když déle stojím tak se vyšplhá k 90C a pak se sepne vyntilátor. Tudíž auto málo topi a to jako fakt málo Nevíte co s tím ? Citovat
stres3dcz Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 kdyz to dam na modry slisim jak se zmeni zvuk foukani a fouka studeny, akorat mi prijde ze kdyz stim koleckem otacim tak u toho studenyho je citit trochu odpor ale potom jak se to dostane tak do pulky cervenyho tak to jde uplne lehce jako by to s nicim nic nedelalo Citovat
oni Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 bude to stejnej problem jako u me a to termostat,jesepnutej stale velkej okruh. ted se chystam na vymenu! Citovat
Qcko Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Creams: mne tiez drzi teplotu motora stale na 82°C, ale vnutri mi to kuri dobre, nemozem sa stazovat...menili mi termostat, nejako som to nesledoval, ale cakal som ze bude teplota akolo 88°C, nie 82°C:myslim ... Citovat
majk306 Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 ja bych jako prvni nechal zahrat auto na provozni teplotu a sahnul si na obe hadice co jdou do topeni,kdyz budou vlazny tak demontuj termostat ,mozna je zasekly (nedovřeny). [upravil dne 17/12/09 majk306] Citovat
stres3dcz Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 nedali ti tam termostat pro auta s automat. prevodovkou? ta ma 82°C kdezto normalni 88-89 Citovat
kovi306 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: stres3dcz nedali ti tam termostat pro auta s automat. prevodovkou? ta ma 82°C kdezto normalni 88-89 težko82C mam aj já a mam manual. přev. Citovat
dolly1010 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko Mozno mas upchatu nejaku trubku, dufaj, ze ta to nedozenie k vymene alebo vyberanie radiatora ... dolly1010 ti o tom porozprava pribeh:mrk Si piš PS.: Mě taky nějak dlouho trvá, než se zahřeje auto. Že by seklej termostat a valilo to furt na velkej okruh? Budu se na to muset někdy mrknout Jenže v tomhle počasí a bez garáže to je na chuja [upravil dne 18.12. 09 dolly1010] Citovat
Qcko Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 V tomto pocasi je to na chuja aj s garazou:bojim ...mne auto kuri dobre a aj celkom rychlo, len ma zaraza tych 82°C:myslim Citovat
milko9 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 poradim ti skus pozret potrebie od radiatora do interieru mne sa stalo ze tam neviem ako boli obycajne listy zo stromou a nekurilo to, potom boha nejdes v aute vydrzat Citovat
stres3dcz Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 myslis jako u vetraku na nafuku u kapoty nebo kde? a dostanu se tam kudy? chtel bych se dostat na ty klapky a vetrak.. Citovat
dolly1010 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Na větrák se dostaneš - z jednej strany takhle (ta ti je ale k ničemu): http://mylms.ic.cz/index.php?text=93-pylovy-filtr - z druhej strany tak, že mrkneš pod kastlík, uvidíš ventilátor. Odpojíš konektory a větrák vyndáš (viz. obrázek). Samozřejmě teda, že nebudeš vytahovat celej tenhle kus plastu, ale jen větráček s držákem -na ty klapky existuje takovej tryk ve stylu dlašího obrázku [upravil dne 18.12. 09 dolly1010] Citovat
stres3dcz Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 no toho sem se prave bal:mad: kouknu aspon na ten vetrak:fnuk Citovat
Creams Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 NO tka zavzdušněne to taky nemám ... ale pozastavuje mě jedna věc... když otevřu vičko chladiče nemám tam tlak ... tak dle jednoho člověka prej je v prdeli pumpa... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.