antharis Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Zdravím, potřeboval bych poradit s montáží alarmu do 206 rv. 2000, 1.4 benzín. Mám centrál s DO v klíčku a potřeboval bych to rozchodit, aby to odemykalo a zamykalo s alarmem. Dá se nějakej napojit na jdnotku centrálu,nebo kde můžu připojit alarm k ovládání dveří ? Citovat
mayo406 Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Je to dost komplikovane,zalezi na tom aky alarm chces pouzit,ale u beznych alarmoch sa musia pouzit dve patpinove rele,zapaja sa to priamo v bsi.Ak nemas s elektrikou skusenosti radsej to nechaj na odbornikov. Citovat
antharis Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 chci tam dát http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/autoalarm-radix-4t.html . S elektrikou nějaký zkušenosti mám :-) Citovat
mayo406 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Daj tam radsej alarm keetec,tie su kvalitnejsie a su zhruba za tu istu cenu.Ale vyberaj alarm,ktory ma vystupy na central ovladane cez rele,je to sest kablov,mas tam viac moznosti pripojenia. Citovat
antharis Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 Já sem tenhle dostal, že je nefunkční, ale zatím sem nepřišel na nic co by nešlo, jen sem nepřišel na to jak to připojit na centrál.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.