Petr o 106 Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 na kraji motoroveho prostoru u predniho okna pred sedadlem spolujezdce. neojevil jsem to ja, ale servismen asi po 20vterinach pomot co jsem mu otevrel viko... chci se zeptat na volnobezne otacky: ted mi cice nic nekolisa. klapku bych mel mit nastavenou v nulovem bode. pri studenych startech dokud se to trocha neohreje mam ale ty volnovezne otacky dost vysoke. hadam ze je to neco nad 1300ot/min. je to nornalni? v pripade prerazovani a vymacknuti spojky to je pocit jako by mi vazlo lanko plynu, ale tim to urcite neni. Citovat
106sťák Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 budto to bude dělat to lanko plynu,sestře se to stávalo u P205 tak se to trochu mázlo olejem,ale já myslím že bude dělat ten sytič?ne?za studena to přece vždycky musí znát na otáčkách?myslím že i já to mám tak nějak,ale mrkni na to lanko Citovat
Petr o 106 Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 lanko je v pohode. bojim ze to bude motorek volnobehu. ci taketo nejake hemto:roker Citovat
106sťák Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 i to je taky mozny....no snad se ti to povede dát to do pucu:roker Citovat
106sťák Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 nemá někdo ruzny popisky senzoru a tak?abych vedel co ty otáčky ovlivnuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.