Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

určitě to bude těsnění pod hlavou nasvědčuje tomu ten olej ve vodě,občas mi to chcípne,a když sem koukal na těsnění v autě tak meti hlavou a tim blokem je jako by něco proteklo majinko,tak myslím že si to fouklo,už nic neim:fnuk

Odesláno

106sťák:nechci strašit,ale kámošovi to netopilo a šla mu z výfuku uplně bílá mlha a měl v hajzlu těsnění.Takže,jestly ti jde hustej bílej kouř z výfuku a netopí ti to tak to bude těsnění asi no:nevim.Jinej kámoš měl zase na Octávii v hajzlu váhu vzduchu a třeba když parkoval tak mu to chcípalo a nebo na semaforech.A uplně to ztrácelo výkon.Tak snad ti tohle aspon trochu pomůže:papa

[upravil dne 17/12/09 $ Torrez $]

Odesláno
Původně zaslal: 106sťák

a když to bude váha vzduchu tak je v háji co?čidlo teploty vody?a kde se dá sehnat díky

když je v háji váha vzduch (MAP senzor) tak ho stačí koupit novej a dát ho tam...nejdřív bych být tebou kouknul na kabely, který k němu vedou..jestli jeden z nich není přetrženej, ale jestli ti auto nechcípe když se zahřeje tak si myslím že tím to nebude... jinak tu ,,váhu vzduchu,, i čidlo teploty vody koupíš v auto kelly;) ale jestli nevíš 100 procentně čím to je tak jestli máš kamaráda se 106 1.4 tak si to od něj půjč a zkus jestli je to opravdu tím:super

Odesláno

bohužel nikoho poblíž teda nemám,ale chcípne mi to když to už mám ohřátý,čidlem teploty vody to nebude,ale spíš ta váha vzduchu to myslím že jo,nemá někdo foto jak to vypadá???díky moc

Odesláno

Lvíče- 106 xsi 74kw+svody 4-2-1,komplet výfuk,filtr K&N. Už mi to nechcípá,jen sem měl na klapce málo přišroubovanej šroubek jak se o něj zaráží ta klapka ss lankem od plynu,to mi poradil jeden známej,a kolísá mi to na volnoběch,občas to dělá a občas ne,tak neim,dráty ani jeden utrhlej nemám,tak neim co stím a kde to sehnat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...