Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takže sem se rozhol že taky udělám autu deník.

Je to 306 sedan 1.6Sr 65Kw Rok 4/97 taže ještě old model.

Auto jsme dostal jako dárek za ukončení studia no a na autě jak už to bývá jsou nějaký nedostatky.

Co planuji na autě opravit a dokoupit.

Bude to asi žačínat od blatníků přední jsou kružku rezlý, takže je v plánu jejich renovace nadále je v plánu repas nápravy to nás bzry čeká:-)

pak bych ji chtěl nechat roztříkat skvrnu na dvěřích co mi nějaký dobrák udelal sprejem.

Další upravy a opravy tu budu psát a přidávat foto časem.

Foto 1.

cimg0111.jpg

Foto 2.

Jak říkám čekás nás repas napravy;-) náprava už má dost jde to videt na foce.

cimg0117u.jpg

A ted sem dám muj interier se kterym sem si trozku pohrál.

Foto 1.

8799p.jpg

Foto 2.

cimg0098g.jpg

Další fotky a inf sem dám zase až se něco na lvíčeti změní.:roker

[upravil dne 14/12/09 Tom306Sedan]

Odesláno

No já mám poctivých 170tis, náprava zatím nedělá žádné problémy, jízdní vlastnosti v pohodě a to mi řekli jak v servisu, tak na STK, tak známý mechanik, když s tím autem jel, tak říkal, že je to nejzachovalejší 306tka, kterou řídil :mad:

Odesláno
Původně zaslal: JoseA

No já mám poctivých 170tis, náprava zatím nedělá žádné problémy, jízdní vlastnosti v pohodě a to mi řekli jak v servisu, tak na STK, tak známý mechanik, když s tím autem jel, tak říkal, že je to nejzachovalejší 306tka, kterou řídil :mad:

jak řikam..zaleží,jaky čičmunda tu napravu dával dohromady,protoze nekdo je poctivy,nekdo ne..to je podle smen v e fabrice,protoze tam dela hodne tech lidi co na predmesti francie zapaluji auta a tak. tak zelezi jak moc se chteji zasrat od tuku..takze nekdo ma repas uz pri 100 tis. nekdo az pri 180 tis.

Odesláno

Ou, tak to musím ještě najít servisku a podívat se, jestli tam už byl repas nápravy, koupil sem to v nějakých 130tis km, ale mám pocit že repase nebyla. Já teda nevím jak poznám opotřebení té nápravy, ale každý mi tvrdil, že je na peugeota ve vynikajícím stavu, žádné problémy s tím nejsou, auto drží pěkně, nic neskáče, nemlátí. Ale jestli je pravda, že repas se dělá mezi 100-180tis km, já mám 170tis km bez repase, tak už by měla být přece na pokraji životnosti a projevovat se nějaké problémy ne? :myslim

Odesláno

Pěknej;)

Jinak ta náprava - je to kus od kusu,hodně záleží jestli je zatěžovaná nebo není,jak moc a jak často.Kilometrama to není,spíš jestli jí někdo nepřetěžoval nebo tak něco,ale berte to tak že to není nové auto....

Odesláno

dik to bude asi ten samy na kteryho jsme ted dostal kontakt je nekde od littimeric.No ale uz sem domluvenet v Litomericich v act, maj tam taky docela levny chtej za to 5-7 tacu coz je pekna cena.

Původně zaslal: wooody

pěknej kousek.... jinak k tý repasi, znám týpka kousek od ltm co dělá nápravy.... docela šikovnej a levnej.....

Odesláno

v litoměřickym peugeotu jsou taký docela neschopný, a stejně ty nápravy vozej k panu hejdovy do žitenic, to je tan pán o kterym sem mluvil...... bere si za to kolem 4ky.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...