Qcko Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Predal by som zelene cabrio ... nemas to auto a moc cervene? mohol si aspon nieco nechat cierne, ci na tom sa popracuje neskor? Citovat
JoseA Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 Qcko: Zrcátka, kliky, lišty, nárazníky, to všechno už bylo kdysi lakované na červeno, tak jsem to všechno přestříkal, ale střecha bude černá 9 aut to je opravdu nadšenec, já bych nevydělal ani na povinné ručení tolika autům. Kdysi jsem měl dva wartburgy a dva favority, takže rekord byl 4 auta, ale jeden waran byl bez papírů :-) Citovat
Klabrdon Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Já osobně bych si nechal červený a zelený poslal do světa:-) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Velmi pekna praca Ale i mne se to zda moc cervene ... Asi by som nechal bocne listy, plus predne casti narazniku v cerne, a spetaky take polo cervene, polo cierne ... Ale je to vec vkusu Citovat
JoseA Odesláno 23. duben 2010 Autor Odesláno 23. duben 2010 Je to pravda, nějaký plast černý mohl klidně zůstat, ale to bych musel stejně stříkat černou, protože už to bylo kdysi všechno lakované na červeno, tudiž k tomu ještě třeba dojde a něco nastříkám na černo. Ale mě se vždycky líbilo na autech co nejvíce věcí v barvě, už škodovku sem si \"tunil\" a stříkal celou do barvy Jinak včera večer jsem dal inzerát na zelené cabrio a dneska mi přišla nabídka na výměnu za BMW E36 320i v pěkně červené barvě, ale ikdyž se mi BMW vždycky líbily, tak asi zůstanu věrný peugetu. Citovat
JoseA Odesláno 23. duben 2010 Autor Odesláno 23. duben 2010 A teď mi přišla nabídka že za 17 tis ho koupím ještě dnes Citovat
309GT Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 A kolik je cena v inzerátu?Jestli to není tajné...ale 17 je málo:bojim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Jose ked tak, tak ale ciernou matnou Lesklo cierne by to vyzeralo asi strasne Ale s tym by som sa asi trapil nakonec ... To ma cas Citovat
Rejty Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 BMW jedine 2,5 nebo 2,8.. a červene neni nikdy dost! Citovat
JoseA Odesláno 23. duben 2010 Autor Odesláno 23. duben 2010 Lubk0: Právě ta část deklu střechy, co je schovaná pod střechou je černá a nechal jsem ji tak, protože hezky navazuje na plastové kryty pod zadními skly (u zeleného je to v zelené barvě) a ta černá je asi původní černá metalíza, ale taky už místama poškrábaná, takže bych to výhlodově mohl stříknout do černé matné, čímž by to ještě více s těma plastama splynulo a k tomu bych možná přibral i ty lišty a části nárazníků. Rejty: Já bych zase raděj nějaké 1,8 kvůli pojistce, BMW se mi sice vždy líbily, ale pokud se nemýlím jsou to všechno sedany, což je jediný důvod proč bych chtěl prodat 306sedana. Teda myslím BMW v provedení limuzína a ne kombi. Cena v inzerci za zelené je 38 000,- takže pán chtěl poměrně velkou slevu na 17tis. Poslal jsem ho s jeho penězma do bazaru, doporučil AAA Auto, tam mají údajně nejlepší ceny, takže tam určitě seženy za ty peníze lepší cabrio. Citovat
309GT Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Ne,BMW E36 se dělalo ve verzích sedan,coupé (2 dveře),cabrio,combi touring a compact (3 dv.) Citovat
JoseA Odesláno 23. duben 2010 Autor Odesláno 23. duben 2010 JJ, ale žádný liftback, já už mám předběžně vybraného nástupce po 306tce Citovat
Dakie Odesláno 24. duben 2010 Odesláno 24. duben 2010 tak nejdřív prodáš jedno cabrio a místo toho pořídíš další jo? nechtěly ty nárazníky při přestříkání sundat? co zámky ve dveřích? Citovat
JoseA Odesláno 24. duben 2010 Autor Odesláno 24. duben 2010 Dakie: Pokud možno se snažím co nejméně věcí sundávat pro stříkání, možná by mě nějaký lakýrník za to , ale než se pak srát s nasazováním nárazníku, osazováním dveří, k tomu se lehce udělá nějaký škrábanec, tak to raděj nechám na autě. Jinak nárazník je stříknutý dobře myslím, maska byla dole, světla, lišty taky takže se dal nastříkat i z horní strany celý. Možná prodám obě a pořídím nějaké jiné, nejlépe tak new model v plné výbavě. Citovat
Andreww Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Kdybys chtěl to červené dotáhnout do finále, tak tady borec prodává střechu http://auto.bazos.cz/inzerat/5856291/Peugeot-306-cabrio-18-benzin--77kw--rv9495.php Citovat
JoseA Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Díky za tip Andreww, napsal jsem mu jestli tu střechu ještě má a kdyžtak za kolik. Citovat
Qcko Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Tak v inzercii mas fotku nastrojeneho auta a tu nic ... mohol by si sa pochvalit Citovat
Qcko Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Cervena vsade ... ale je to nadhera, paradna farba, takto vonku to vyzera lepsie ako na tych fotkach po striekani To radio tam vyzera ako dorobene na PC Citovat
GRiMx Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 exteriér bomba ale ten červenej středovej panel se mi nelíbí Citovat
JoseA Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Nově: Nabízím k prodeji obě cabria, případně i sedana a motorku. Prodej není nijak nutný, takže ceny si stanovím dle svých požadavků, neakceptuji nabídky (jako mi přišla nedávno mailem) typu za 15tis to beru ještě dnes. Nic netajím, každé z mých aut má svoje chyby, avšak se všema klidně zajedu kdekoliv nezávazně na prohlídku, protože za dobrý technický stav ručím. Pokud se najdou kupci, prodám vše a obnovím vozový park, pokud ne, nic nekončí a budu žít \"snad\" spokojeně dál. Moje cenové představy? Modrý sedan 40 000Kč Červené cabrio včetně zánovní střechy 45 000Kč (připomenu hlavně novou STK+ME, zaplacen ekopoplatek, investice cca 30tis) Zelené cabrio 38 000 Kč, v polopřevodu. Je docela zbytečná kritika cen, při rozumné domluvě dohoda možná. Ještě k motorce, jde o hondu CB 500 Sport r.v. 98, mám ji ve vlastnictví 4 roky, za tu dobu jsem najel asi 4tis km, je v super stavu, případným zájemcům dám více info. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.