Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 cabrio & 306 sedan by JoseA + adoptivní Evik

Recommended Posts

Odesláno

Qcko: Zrcátka, kliky, lišty, nárazníky, to všechno už bylo kdysi lakované na červeno, tak jsem to všechno přestříkal, ale střecha bude černá ;)

9 aut :o to je opravdu nadšenec, já bych nevydělal ani na povinné ručení tolika autům. Kdysi jsem měl dva wartburgy a dva favority, takže rekord byl 4 auta, ale jeden waran byl bez papírů :-)

Odesláno

Velmi pekna praca :)

Ale i mne se to zda moc cervene ... Asi by som nechal bocne listy, plus predne casti narazniku v cerne, a spetaky take polo cervene, polo cierne ... Ale je to vec vkusu :)

Odesláno

Je to pravda, nějaký plast černý mohl klidně zůstat, ale to bych musel stejně stříkat černou, protože už to bylo kdysi všechno lakované na červeno, tudiž k tomu ještě třeba dojde a něco nastříkám na černo. Ale mě se vždycky líbilo na autech co nejvíce věcí v barvě, už škodovku sem si \"tunil\" a stříkal celou do barvy :)

Jinak včera večer jsem dal inzerát na zelené cabrio a dneska mi přišla nabídka na výměnu za BMW E36 320i v pěkně červené barvě, ale ikdyž se mi BMW vždycky líbily, tak asi zůstanu věrný peugetu.

Odesláno

Jose ked tak, tak ale ciernou matnou :D Lesklo cierne by to vyzeralo asi strasne :D

Ale s tym by som sa asi trapil nakonec ... To ma cas :)

Odesláno

Lubk0: Právě ta část deklu střechy, co je schovaná pod střechou je černá a nechal jsem ji tak, protože hezky navazuje na plastové kryty pod zadními skly (u zeleného je to v zelené barvě) a ta černá je asi původní černá metalíza, ale taky už místama poškrábaná, takže bych to výhlodově mohl stříknout do černé matné, čímž by to ještě více s těma plastama splynulo a k tomu bych možná přibral i ty lišty a části nárazníků.

Rejty: Já bych zase raděj nějaké 1,8 kvůli pojistce, BMW se mi sice vždy líbily, ale pokud se nemýlím jsou to všechno sedany, což je jediný důvod proč bych chtěl prodat 306sedana. Teda myslím BMW v provedení limuzína a ne kombi.

Cena v inzerci za zelené je 38 000,- takže pán chtěl poměrně velkou slevu na 17tis. Poslal jsem ho s jeho penězma do bazaru, doporučil AAA Auto, tam mají údajně nejlepší ceny, takže tam určitě seženy za ty peníze lepší cabrio.

Odesláno

tak nejdřív prodáš jedno cabrio a místo toho pořídíš další jo? :D

nechtěly ty nárazníky při přestříkání sundat? co zámky ve dveřích?

Odesláno

Dakie: Pokud možno se snažím co nejméně věcí sundávat pro stříkání, možná by mě nějaký lakýrník za to :bacha, ale než se pak srát s nasazováním nárazníku, osazováním dveří, k tomu se lehce udělá nějaký škrábanec, tak to raděj nechám na autě. Jinak nárazník je stříknutý dobře myslím, maska byla dole, světla, lišty taky takže se dal nastříkat i z horní strany celý.

Možná prodám obě a pořídím nějaké jiné, nejlépe tak new model v plné výbavě.

Odesláno

Cervena vsade :D ... ale je to nadhera, paradna farba, takto vonku to vyzera lepsie ako na tych fotkach po striekani :super

To radio tam vyzera ako dorobene na PC :D

Odesláno

Nově: Nabízím k prodeji obě cabria, případně i sedana a motorku. Prodej není nijak nutný, takže ceny si stanovím dle svých požadavků, neakceptuji nabídky (jako mi přišla nedávno mailem) typu za 15tis to beru ještě dnes. Nic netajím, každé z mých aut má svoje chyby, avšak se všema klidně zajedu kdekoliv nezávazně na prohlídku, protože za dobrý technický stav ručím. Pokud se najdou kupci, prodám vše a obnovím vozový park, pokud ne, nic nekončí a budu žít \"snad\" spokojeně dál.

Moje cenové představy?

Modrý sedan 40 000Kč

Červené cabrio včetně zánovní střechy 45 000Kč (připomenu hlavně novou STK+ME, zaplacen ekopoplatek, investice cca 30tis)

Zelené cabrio 38 000 Kč, v polopřevodu.

Je docela zbytečná kritika cen, při rozumné domluvě dohoda možná.

Ještě k motorce, jde o hondu CB 500 Sport r.v. 98, mám ji ve vlastnictví 4 roky, za tu dobu jsem najel asi 4tis km, je v super stavu, případným zájemcům dám více info.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...