JoseA Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Frozz: Znak neznak, hlavně ať je nový lak, stejně jak sem psal nemám čas se zabývat svařováním plastu jenom kvůli \"odlišení vzhledu\". Ještě musím zavařit prasklý zadní nárazník a pak se pustit do laku. Citovat
JoseA Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 ale už je to za ním a vypadá opět dobře Citovat
JoseA Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 kolega [upravil dne 10.4.2010 JoseA] Citovat
oni Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 covece, ty fakt jedes, koukam ze ta koupe se mozna vyplatila, jestli se povede lak,tak to bude paradni auto... pak uz se da jezdit a ty drobnosti dodelavat postupem casu za provozu. jinak:super:super Citovat
JoseA Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 \"Oni\" asi málo držel palce k lakování Dneska se konečně odpoledne ukázalo hezky, tak jsem rychle po práci vytlačil auto z dílny, celé znovu odmastil a pustil se do stříkání plniče. Šlo to docela dobře, jenom v jednom místě pod levým zadním světlem a na několika místech zadního nárazníku barva popraskala. Nutno přiznat, že původní barva v těch místech byla už popraskaná nebo spíše špatně nastříkaná, případně rychle zaschnutá, což mohlo způsobit \"vrásčitost\", to jsem pouze vybrousil pod vodou, ony ty mikropraskliny by se stejně těžko tmelily a stačilo opalování původní barvy ze předního nárazníku. Čekal jsem že plnič ty prasklinky zacelí a ne zvýrazní. Takže zadní nárazník budu muset po neděli obroust do hladka a zbytek vlastně taky, ale to by mělo jít lehce, zbytek vypadá docela lehce. Přidám nějaké fotky Citovat
Qcko Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Uplne ine auto a to si este len zacal, tesim sa na lak jak maly chalan ... to si ides robit komplet lak sam? Citovat
JoseA Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 Díky za pochválení. Lak si budu dělat komplet sám, sice jsem amatér a samouk, ale baví mě to a navíc na vlastním autě se nejlíp učí, nikomu nic nezkazím. Bezchybné to určitě nebude, na fotce to nejde ani vidět, ale už teď je tam dost chyb, které se ještě opraví Citovat
BOSSCZ Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Pěkný to máš, sedánek je zajímavej hlavně ta barva:) Co to je za světla? Citovat
JoseA Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 Světla byly tyhle http://www.kopacek.cz/images/Svetla/p306-hly2.jpg s xenonama. Kvalita světel mizerná, odpovídající made in taiwan a neodpovídající ceně, nastavení obtížné a nepraktické, nemožnost zapojení na originál el. motorky, paraboly dálkových světel vykřivené, při pokusu o nastavení jsem vyšruboval stavěcí šroub a ten spadl dovnitř lampy, takže magnetem na teleskopické tyčce vytahování , navíc tvar světla ačkoliv samozřejmě na old model 93-97 neodpovídal tvaru originál světla, ve spodní straně vznikla mezera mezi světlem a plastovou lištou, a plast sem musel taky trochu ořezat abych tam to světlo vubec dostal, po roce používání jsem vrátil originální lampy, už je tomu asi rok co tam mám zpátky originály. Jediný přínos těhle světel je optické omlazení auta, jinak Citovat
JoseA Odesláno 18. duben 2010 Autor Odesláno 18. duben 2010 Asi bude těžké rozhodování kterého se vzdát Citovat
oni Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 covece, ty si nakonec udelal opravdu dobrej kup, kdyz to takhle dotahujes do konce, vypada to dobre.... Citovat
JoseA Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 Ten zelený má taky mouchy, ale celkově je zachovalejší než červený, hlavně co se týká stavu střechy, těsnění, originality. Citovat
JoseA Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 A ještě dnes se mi rozsvítila v zeleném kontrolka \"asi\" ABS, symbol auto ve smyku a v modrém zase pro změnu občas při brzdění blikne kontrolka asi obložení, takže zase je do čeho investovat . Nicméně jedno auto musím prodat, takhle by to nešlo vydělávat jenom na provoz a údržbu třech aut Teď ještě které ? Citovat
Rejty Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 podivaj sa na SV24..to je spravny nadsenec..9aut:-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.