Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 cabrio & 306 sedan by JoseA + adoptivní Evik

Recommended Posts

Odesláno

Frozz: Znak neznak, hlavně ať je nový lak, stejně jak sem psal nemám čas se zabývat svařováním plastu jenom kvůli \"odlišení vzhledu\". Ještě musím zavařit prasklý zadní nárazník a pak se pustit do laku.

Odesláno

covece, ty fakt jedes, koukam ze ta koupe se mozna vyplatila, jestli se povede lak,tak to bude paradni auto... pak uz se da jezdit a ty drobnosti dodelavat postupem casu za provozu. jinak:super:super

Odesláno

\"Oni\" asi málo držel palce k lakování :D

Dneska se konečně odpoledne ukázalo hezky, tak jsem rychle po práci vytlačil auto z dílny, celé znovu odmastil a pustil se do stříkání plniče. Šlo to docela dobře, jenom v jednom místě pod levým zadním světlem a na několika místech zadního nárazníku barva popraskala. Nutno přiznat, že původní barva v těch místech byla už popraskaná nebo spíše špatně nastříkaná, případně rychle zaschnutá, což mohlo způsobit \"vrásčitost\", to jsem pouze vybrousil pod vodou, ony ty mikropraskliny by se stejně těžko tmelily a stačilo opalování původní barvy ze předního nárazníku. Čekal jsem že plnič ty prasklinky zacelí a ne zvýrazní. Takže zadní nárazník budu muset po neděli obroust do hladka a zbytek vlastně taky, ale to by mělo jít lehce, zbytek vypadá docela lehce. Přidám nějaké fotky

Odesláno

Díky za pochválení. Lak si budu dělat komplet sám, sice jsem amatér a samouk, ale baví mě to a navíc na vlastním autě se nejlíp učí, nikomu nic nezkazím. Bezchybné to určitě nebude, na fotce to nejde ani vidět, ale už teď je tam dost chyb, které se ještě opraví

Odesláno

Světla byly tyhle http://www.kopacek.cz/images/Svetla/p306-hly2.jpg

s xenonama. Kvalita světel mizerná, odpovídající made in taiwan a neodpovídající ceně, nastavení obtížné a nepraktické, nemožnost zapojení na originál el. motorky, paraboly dálkových světel vykřivené, při pokusu o nastavení jsem vyšruboval stavěcí šroub a ten spadl dovnitř lampy, takže magnetem na teleskopické tyčce vytahování :blicismajlik, navíc tvar světla ačkoliv samozřejmě na old model 93-97 neodpovídal tvaru originál světla, ve spodní straně vznikla mezera mezi světlem a plastovou lištou, a plast sem musel taky trochu ořezat abych tam to světlo vubec dostal, po roce používání jsem vrátil originální lampy, už je tomu asi rok co tam mám zpátky originály. Jediný přínos těhle světel je optické omlazení auta, jinak :blicismajlik

Odesláno

Ten zelený má taky mouchy, ale celkově je zachovalejší než červený, hlavně co se týká stavu střechy, těsnění, originality.

Odesláno

A ještě dnes se mi rozsvítila v zeleném kontrolka \"asi\" ABS, symbol auto ve smyku a v modrém zase pro změnu občas při brzdění blikne kontrolka asi obložení, takže zase je do čeho investovat :roll.

Nicméně jedno auto musím prodat, takhle by to nešlo vydělávat jenom na provoz a údržbu třech aut :(

Teď ještě které ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...