Y2K Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Tak som sa konecne dostal k rieseniu zamkov, v jednej firme v PN mi upravia zamky podla kluca zapalovania. Neviem zatial co to bude stat ale to je asi jedno. No a este musim vymontovat zamky, som zvedavy ako sa mi toto podari... Citovat
Y2K Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 Po dlhsom case zamky vymenene. Starter hadam porieseny, blbe kontakty na cievke. Rozobral som aj palubku aby som ten rychlomer nahodil, ale bohuzial ten koniec bovdenu (ten umely) je cely skruteny, obavam sa ze to nebude len tak. Preto, neviete mi poradit ci sa to da vymenit? Pripadne ako? Dik Citovat
Y2K Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Lanko rychlomeru doma...ked sa bude dat sa do toho pustim... Starter stale neposlucha, je to kontakt na cievke. A kto vie v akom stave je vobec ta cievka. Dnes ma auto uplne nechalo stat na ceste z prace, cosi uplne vycucalo baterku, zatial neviem co. A nechcelo naskocit ani cez kable, no premazanie kontaktu pomohlo a naskocilo potom hned Citovat
Y2K Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 Lanko vymenene... Konecne uz zasa viem ako rychlo jazdim Ani to nebolo take tazke... Kontakty na startere znova precistene, hadam to zas chvilku pojde. Citovat
Y2K Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 Tak dnes mi cosi ruplo nad alernatorom a vytiekla mi vsetka chladiaca. Samozrejme sa ani doliat neda...tak asi uz je to tam. Co by to tam mohlo byt? Oplati sa mi s tym vobec paprat? Citovat
Benžík Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 To nejspis rupnul ten vymenik na chlazeni oleje, nebo hadice od nej. Vymenit by to melo jit dobre, odpojit dve hadice, vyndat olejovej filtr a pak ten vymenik. A nebo muzes jezdit bez toho, nemelo by to nejak zasadne vadit, zvlast pokud na to moc neslapes. Citovat
Y2K Odesláno 1. duben 2011 Autor Odesláno 1. duben 2011 Tak vadi nevadi...pri pomalej jazde ked nie je napor vzduchu, co je teda vacsina mojich ciest pri venceni psa to aj troska vadi...vcera som presiel tak asi 5 km a uz sa mi nejako parilo z motora ale asi iba zvyskova voda alebo co Este som zabudol povedat ze z motora ide taky hrkotavy zvuk, mi to pripada ako vodna pumpa ktora ide naprazdno v podstate. Ani neviem ci sa mi s tym chce hrajkat...uvidime teda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.