Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Please MTV, PIMP my ride - 405 kombi - asi sme nadobro dojazdili

Recommended Posts

Odesláno

měl jsem na mým bývalým Mi16x4 taky jen elektrickej centrál na dálku s odskokem kufru, bylo to dobrý jen baterka musí mít dobrou kondici aby se auto vždycky otevřelo :D

u breaku nebude problém otevřít víko kufru, sundat tapec a tem uvidíš táhla vedoucí od zámku k motorku, zataháš za ně a je to :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pomaly sa auto uz asi luci so svetom...

Dnes sa mi zlomila klucka zadnych lavych dveri. Takze teraz sa daju otvorit len zvnutra.

Beriem tipy na zostavajucu dlzku zivota :D

Odesláno

Y2K neviem co s tymi zamkami vymyslas :)

Pokial si uz auto otvoril, tak rozober 1,2 ci 3 zamky a sup s tym do kluciarstva ...

Napr u nas v Trnave sezam ... Ked mi na punte kvoli kradezi doje*bali vodicov zamok, tak ze bol vnutri uplne v pase, tak som si zohnal zamok iny, pouzivany, a v sezame mi ho prisposobily na moj kluc ...

Ani to vela nestalo ...

Je na tebe... Varianta 1 ta najlacnejsia je, ze vymontujes vodicov zamok, myslim ze tam sa ty zlomil kluc, a nechas si ho spravit, vybrat ten ulomeny kusok, a nech ty ho prerobia na kluc, s ktorym startujes ...

Tj budes mat 1 kluc na obe veci.

V pripade vecsieho pohodlia, si daj prerobit aj kufrovi zamok, a zamok spolujazdca ... Ale to uz je na tebe :)

Odesláno

Co sa tyka zadnych kluciek :D Tak ich daj zavarit, a budes mat aj tuning :P :P :P

Odesláno

To s tym prerobenim je dobry napad...len neviem kde by som zatial mal auto ked to vymontujem...

no a v tejto zime...

Len poopravim, ten ulomeny kusok nemam, nie je ani v zamku...to by bolo ozaj jednoduche ale nie je :P

Odesláno

Tak v tom pripade bude najjednoduchsie, ak kupis napr 1 zamok na vrakaci, alebo od nekoho, kdo rozprodava 405 tou na dily, a pak si ho das predelat na klic od zapalovania.

Inak myslim, ze by si to mohol aj supnut na tu chvilu niekomu do dvora. Prerabka zamku s punta mu trvala cca 15-20 minut ...

Inak pokial kamarat nemohol zamknut 1 dvere, tak sme mu s tymi dverami potiahli k stlpu, co maju na ulici, asi tak, ze dvere boli od stlpu asi 0,5 CM :) Tj i kdyz tam zamek nebude, nikdo ty to neotevre :D

Odesláno

He he...

Ja tie zamky mam 3, takze neviem ako by som to parkoval.

A ano, vymena zamkov trva 10-15 minut, lenze...

Vymontovat, ist dat spravit, pockat kym spravia, namontovat...to asi 15 minut nebude ze ano :roll

Odesláno

Jaaj taak...

no asi som to ozaj zle pochopil...

ALE to by som musel byt niekde pri nom...do TT to mam tak 40 km...

Samozrejme vsetko sa da...

Este by ma cena zaujimal.

Odesláno

Y2k, niekedy sa mi zda, ze to umelo komplikujes :D

Kurna, sak byvas v rodinnom dome, urcite mas nejakych kamaratov vo vrbovom, co tiez byvaju v rodinnom dome ...

Tak to tam zaparkujem na dvor, mozno aj do garaze (verim ze niekoho s garazou poznas, ked nie tak ostava ten dvor) tam vymontujes 3x zamek , sadnes do sveho 406 Coupe, 40 km mas s prstem v nose do 20-30 minut , zastavis sa v sezame, tak to do hodky vsetko spravia na tvoj kluc, a spokojene se vratis, kde zamky opet namontujes :)

Pokial nemas tolko casu, tak snad si to auto muzes na dvore nechat nekde 2 dni, jeden den zamky rozdelat, poslat je po nekem aby je v TT dal spravit, a vratit sa.

Inak neviem, mozno to robia aj v piestanoch, to uz treba zistit, ja som pisal o TT len preto, ze mi to tam robili ...

Inak cenu uz si nepametam presne, navyse to bolo par rokov dozadu.

Ale nie je nic lepsie ako stryko google, kde zadas sezam trnava a vypluje ti toto

http://www.stopalarm.sk/

Tam je aj mail, aj telefon , treba sa tam spytat, povedz co mas za zamky, a ze budes davat robit 3 naraz :) Verim ze na cene sa dohodnes :) Pokial by bola nejaka extra draha, par ludi tam poznam ...

Odesláno

Co sa tyka toho 1 zamku a toho stlpu, to som ty hovoril ako variantu, ze si das zatial prerobit 1 ks zamku, aby si sa vobec do auta v pohode dostal :) Tj vodicov ... V Trnave na vrakaci kupis, v sezame das spravit, doma vymenis aj pred domom. Kufor a ostatne dvere budes otvarat zvnutra ...

Odesláno

Ale coby...ja nic nekomplikujem ... to len ty tak vnimas :D

Trosku ta poopravim...v dome nebyvam :P

Ale to je jedno.

Za kontakt dakujem, uz aj tam pisem.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ako sa nam tak otepluje sa castejsie stretavam s tym ze po dlhsej jazde (viac ako 20 km) a po vypnuti motora nemozem nastartovat kym sa zas neochladi.

Otocim klucik, nacuca sa nafta, zhavice nazhavia a nic ani len nepretoci starter.

Uz sme to tu raz riesili, ze mozno kontakt alebo starter.

Ale proste je mi divne ze to robi len ked je motor zohriaty, ked sa ochladi uz pohoda.

Ozaj to bude v tom alebo co by to este mohlo byt? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...